free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájn dögök, amelyekért Lady Gaga is rajong

Borsa         Címkék: divat, dizájn, dögök, kiegészítők, ladygaga 3 hozzászólás

Születhetnek kiegészítők elgázolt állatokból és olyan dolgokból is, amit a hentesek is a szemétbe dobnának. Az ilyen dögökért Lady Gaga is rajong.

Egy falat díszítő kitömött állatfejen senki sem botránkozik meg, viszont más a helyzet a patkányokból vagy galambokból készült kiegészítőkkel. Az elhullt állatok, mint dizájnelemek nemcsak az underground alkotókat ihlették meg. Egy Reid Peppard nevű dizájner a road killre, vagyis az utakon elgázolt állatok tetemeire szakosodott. Biciklivel járja London utcáit, összegyűjti az elpusztult galambokat, egereket és patkányokat. A tervező honlapján olyan bizarr kreációkat mutat be, mint a galambszárnyas fejdísz, a preparált patkány kulcstartó vagy egy hatalmas patkányból készült pénztárca.

Bár csak az elütött vagy természetes halált halt állatokkal dolgozik, illetve néha a macskájától veszi el a zsákmányt, Peppard rengeteg gyűlölködő emailt kap. De arra is akad példa, hogy valaki 3000 fontot vagyis közel egymillió forintot is hajlandó kifizetni egy-egy morbid alkotásáért. Egyik leghíresebb rajongója Lady Gaga, a dizájner egyik fejdíszét az egyik klipjében is viselte. Reid Peppard Legújabb kollekciója, amely London zöld területein talált mókus-, róka- és hollótetemekből készült táskákat foglal magában, a Park nevet viseli majd.

http://reidpeppard.blogspot.com

Iris Schieferstein német dizájner azokkal a séfekkel ért egyet, akik a legbizarrabb belsőségekből is ehető fogásokat készítenek, és úgy vélik, az állatok szinte minden részét fel kell használni. A tervező többek között tehénpatákból készít magas sarkú cipőket. A kissé gyomorforgató trend a lakberendezést is elérte, Julia deVille ausztrál dizájner agancsból készít csillárokat, és az ő alkotása a macskaszőnyeg is. A tervező csatlakozott ahhoz a több ezer emberhez, akiknek teste a Bodies kiállításokat szervező Gunther von Hagens műhelyébe kerül, ha távoznak az élők sorából.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés