free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lady Gaga csöcsöt villantott

Borsa         Címkék: ladygaga, meztelen, púder 11 hozzászólás

Lady Gaga meztelenül drukkolt. Pontosabban egyszál fehérneműben feltünősködött az énekesnő, több tízezer Yankees szurkoló előtt, egy New York-i baseball meccsen.

Már az elég pimasz – szánalmas, gáz, a nektek tetsző kifejezés használható -, hogy Lady Gaga, leginkább azzal tud kitűnni a szürke embermasszából, ha ocsmány szetteket vagy éppen semmiféle felsőruházatot nem vesz magára.  

Így volt ez majdnem a hétvégi Yankees meccsen is, New Yorkban, ahol félig pucéran jelent meg az énekesnő. Csak egy egyening volt rajta, alatta pedig egy kis fekete melltartó és bugyi. Persze a körülötte lévő beszívott pajtások nagyon vigyorogtak, viszont, a patrióta amerikaiak eléggé ki volak borulva. Történt ugyanis az, hogy nem elég, hogy Gaga asszonyság pőrén jelent meg a több tízezres tömegben, nyilván nem véletlenül, de ráadásul a himnusz alatt, míg más a szívére tette a kezét, és áhitattal énekelt, addig Lady Gaga lepöccintette a válláról a blúzt, hogy még többet mutasson a hálálkodó amerikaiaknak.
Gagát egyébként mostanában kezdtem megszeretni, mármint, amit előad, leginkább azt. Akapella előadásai a BBC stúdiójában fenomenális produkciókat adott elő, javaslom mindenkinek megtekintésre, akinek még ellenérzései vannak az énekesnővel kapcsolatban. Persze az minősíthetetlen, hogy egyik héten a sunáját mutogatja, majd a kebleit, de ha belegondolunk, egyszerű összefüggésre bukkanhatunk, ez a nő ronda, semmit mondó, a fejét folyamatosan el kell takarnia, így hát nem tehet mást, mint, hogy az öltözékeivel emelkedik ki az, őt körülvevők közül, és valljuk be, válik ezáltal szánalmassá.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés