free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lady Gaga csöcsöt villantott

Borsa         Címkék: ladygaga, meztelen, púder 11 hozzászólás

Lady Gaga meztelenül drukkolt. Pontosabban egyszál fehérneműben feltünősködött az énekesnő, több tízezer Yankees szurkoló előtt, egy New York-i baseball meccsen.

Már az elég pimasz – szánalmas, gáz, a nektek tetsző kifejezés használható -, hogy Lady Gaga, leginkább azzal tud kitűnni a szürke embermasszából, ha ocsmány szetteket vagy éppen semmiféle felsőruházatot nem vesz magára.  

Így volt ez majdnem a hétvégi Yankees meccsen is, New Yorkban, ahol félig pucéran jelent meg az énekesnő. Csak egy egyening volt rajta, alatta pedig egy kis fekete melltartó és bugyi. Persze a körülötte lévő beszívott pajtások nagyon vigyorogtak, viszont, a patrióta amerikaiak eléggé ki volak borulva. Történt ugyanis az, hogy nem elég, hogy Gaga asszonyság pőrén jelent meg a több tízezres tömegben, nyilván nem véletlenül, de ráadásul a himnusz alatt, míg más a szívére tette a kezét, és áhitattal énekelt, addig Lady Gaga lepöccintette a válláról a blúzt, hogy még többet mutasson a hálálkodó amerikaiaknak.
Gagát egyébként mostanában kezdtem megszeretni, mármint, amit előad, leginkább azt. Akapella előadásai a BBC stúdiójában fenomenális produkciókat adott elő, javaslom mindenkinek megtekintésre, akinek még ellenérzései vannak az énekesnővel kapcsolatban. Persze az minősíthetetlen, hogy egyik héten a sunáját mutogatja, majd a kebleit, de ha belegondolunk, egyszerű összefüggésre bukkanhatunk, ez a nő ronda, semmit mondó, a fejét folyamatosan el kell takarnia, így hát nem tehet mást, mint, hogy az öltözékeivel emelkedik ki az, őt körülvevők közül, és valljuk be, válik ezáltal szánalmassá.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés