free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lady Gaga lelépett

Borsa         Címkék: childalive, jótékonykodás, kultúrtripp 1 hozzászólás

Hírességek köszönnek el a nettől, jó cél érdekében: addig nem lesznek elérhetőek egyes közösségi oldalakon, amíg nem gyűlik össze egy kis pénz a Child Alive nevű alapítványa számára.

Amerikai hírességek - köztük Alicia Keys és Lady Gaga - köszönnek el a Facebook és a Twitter közösségi portáloktól az AIDS elleni küzdelem szerdai világnapján, és csak akkor térnek vissza, ha a rajongók összeadnak egymillió dollárt (279,5 millió forintot) Keys gyerekeket segítő Keep a Child Alive nevű alapítványa számára.

http://hitmusicacademy.files.wordpress.com
Lady Gaga

A hírességek jótékonysági akciójához a zenészek közül Justin Timberlake és Usher, a színészek közül többek köréből az Oscar-díjas Jennifer Hudson és A Gyűrűk Urából ismert Elijah Wood is csatlakozott, és a jótékony célt szolgáló digitális magány mellett tette le a garast Serena Williams teniszező is. Az adományokból afrikai és indiai AIDS-programokat támogatnak. A világhálóról eltűnő hírességek körében Lady Gaga az "igazán nagy hal", az extravagáns énekesnő a Twitteren 7,2, a Facebookon közel 24 millió követőt számlál. Az akciót kezdeményező Alicia Keyst a Twitter 2,6 millió felhasználója pártolja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés