free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld 2009-ben is a soványságkultuszt éltette

Borsa         Címkék: 2009, divat, karllagerfeld, soványság, tervező 7 hozzászólás

Karl Lagerfeld 2009-es okosságait szedtük össze, mert szerinte elhízni igazi, főbenjáró bűn. Mondott ennél még furcsábbakat is.

"Ezek az elhízott múmiák chipseszacskóval a kézben ülnek a tévé előtt, és azt mondják soványak a modellek. A divat álmokról és illúziókról szól, és senki nem akar telt nőket nézegetni" - reagált Karl Lagerfeld arra a hírre, miszerint a német Brigitte magazin szerkesztői úgy döntöttek, hogy lapjukban januártól csakis valószerű testalkattal rendelkező nőket fognak szerepeltetni a csontsovány modellek helyett. A divatguru fent idézett mondatait a Borsa szerkesztősége megszavazta az idei év legellenszenvesebb, divattervezőtől elhangzott nyilatkozatának.

www.thevine.com.au

A tervező - aki elvárja, hogy bárhová is megy és bármit is csinál, egy Baccarat kristálypohárban Pepsi kóla álljon rendelkezésére, méghozzá fél óránként friss pohár - többször is hangot adott annak, hogy elhízni szerinte főbenjáró bűn. Nemrégiben például mindenkit óva intett attól, hogy melegítőnadrágot hordjon, mondván "Veszélyes dolog. Méghozzá azért, mert gumis a dereka. Nyúlik, és ezért nem veszed észre, ha felszedtél pár kilót." Ugyanekkor fontosnak tartotta megjegyezni: "Utálom, ha valaki elengedi magát. Én mindig így néztem ki, ahogy most látsz." Ez azonban nem egészen igaz, hiszen - mint arra egy kommentelőnk is felhívta a figyelmet - Karl bácsi bizony szemmel láthatólag Pepsit iszik és vizet prédikál, ha soványságról van szó…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés