free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld szerint egy divattervező tudjon rajzolni

Borsa         Címkék: divat, divattervező, katemoss, kirakat, lagerfeld 3 hozzászólás

Karl Lagerfeld ki nem állhatja azokat a divattervezőket, akik nem tudnak rajzolni. Szerinte ugyanis ez nem tisztességes.

A  divatguru saját bevallása szerint rendszeresen hosszú órákat tölt azzal, hogy az ötleteit rajzolgatja. "Ilyenkor álmodom és ilyenkor lesznek az álmaimból kollekciók. Ki nem állhatom az olyan tervezőket, akik nem tudnak rajzolni és olyan vázlatok alá írják oda a nevüket, amelyeket mások készítettek. Ez nem tisztességes. Csak azért, mert rá tudsz tekerni egy anyagdarabot egy modellre vagy egy manökenre, még nem jelenti azt, hogy divattervező vagy" - fogalmazott Lagerfeld egy brit magazinnak adott nyilatkozatában.

www.lifepr.de

Egészen más véleményen van viszont a tervezőként is ügyködő Victoria Beckham: "Nem tudok rajzolni, hasonlóan jó néhány dizájnerhez. Inkább kísérletezem, igyekszem megtalálni a módját, hogy minden passzoljon és a nők szépnek érezzék magukat benne." A több saját kollekcióval rendelkező Kate Moss szintén nem rajzol: "Sohasem tanultam ezt iskolában és nem is képeztek ki rá. Tényleg nem tudok lerajzolni egy ruhát. Azt viszont tudom, hogy mi az, amit szeretnék."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés