free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lakásdizájn: trükkös ágyak

Borsa         Címkék: ágy, bútor, garzon, lakásdizájn, otthon 3 hozzászólás

Amikor minden négyzetcentiméter számít a lakásban, legszívesebben eltüntetnénk reggel az ágyat. Erre több módszer is létezik.

A kisgarzonok és a szűkös szobák térhódítása életre hívta az átalakítható, illetve eltüntethető ágyak generációját. Nemcsak a kényelem és a látvány számít, a tökéletes ágy nem foglal el helyet, amikor nem használják, vagy legalább ülőgarnitúrává alakítható. Ötletek a kihúzható kanapé helyett.

Karen Babel egy olyan matracot tervezett, ami a falhoz állítva egy könyvespolc szerves részét képezi. A négy, könyveket tartó dobozt a falra rögzítette, a matrac pedig a falhoz fordítva egységes felületet alkot a polccal. Létezik egy- és kétszemélyes változat is, hátránya pedig az, hogy az ágyneműt nekünk kell eltüntetni.

A Bedup ágyat felkelés után egyszerűen fel kell húzni a plafonra, így rengeteg hely szabadul fel a lakásban. A mobil galériára beruházni valószínűleg költséghatékonyabb megoldás, mint építtetni egy igazit.

A Saba Italia dizájnstúdió Scoop!-ra keresztelt bútora nem más, mint egy szétnyitható, kör alakú ágy. Nappal két dizájnos kanapé, éjszaka pedig szokatlan alakú franciaágy. Ez utóbbi stádiumban a hedonista bútordarab a támlák miatt nem túl nagy, egy nyújtózkodás akár fájdalmasra is sikerülhet. Bár az ötlet tökéletes, felejtsük el, ha az átlagnál nagyobb termetű a partnerünk.

http://freshome.com

A Doc XL olyan narancssárga kanapét dobott piacra, ami könnyedén emeletes ággyá alakítható. Ideális megoldás zsúfolt albérletekbe vagy arra az esetekre, ha ideiglenesen osztoznunk kell valakivel egy kis szobán. A matracok méretét tekintve a cél valószínűleg a praktikusság és nem a kényelem volt.

A Bernstein Architcture felfüggesztett ágyai a lebegés illúzióját keltik. Ha az alsó rögzítő kábeleket kioldjuk, hintázni is lehet rajtuk. Bár ezeket az ágyakat nem tudjuk láthatatlanná tenni vagy átalakítani, elegáns belső teret varázsolnak a legátlagosabb garzonból is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés