free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: lapos talpú, tavaszi cipők

Borsa         Címkék: cipő, cucckereső, kirakat, lapos, tavasz 6 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal lapos talpú, tavaszi cipők után kutattunk.

Ezen a héten azt néztük meg, milyen cipőkből válogathatnak most azok, akik szeretnének tavaszra lapos talpú lábbelit beszerezni, elsősorban hétköznapi viseletre.

Fekete: Zara 12 995 forint
Rózsaszín: Tamaris, 14 830 forint
Arany: Vagabond, 14 990 forint
Bár sokaknak elegük van már belőle és állítólag a lábnak sem tesz jót a viselése, ettől még tény, hogy a balerinacipő ebben a szezonban is kifejezetten divatos lesz. Persze, nyilván senkinek sem kötelező ilyen cipőt hordani, aki viszont szeretne, az a saját érdekében lehetőleg válasszon minél stabilabb kialakítású, esetleg pántos darabot. Az irányzaton belül most a virággal díszített, az üde színekben pompázó, valamint a fényes anyagú modellek a legmenőbbek.

Fehér: Converse, 21 990 forint
Halványzöld: Vagabond, 12 980 forint
Kockás: Tommy Hilfiger, 16 800 forint
Nem meglepő módon a tornacipők és a dorkók is divatban maradtak utcai viseletként. A vászonból és a bőrből készült modellek egyaránt mennek, idén elsősorban fehérben és világos színekben, illetve mintás - virágos, csíkos és kockás - változatokban.

Narancspiros: Mango, 19 995 forint
Rózsaszín: Vagabond, 19 990 forint
Szürke: Esprit, 16 800 forint
2011 tavaszának legtrendibb lábbelije jó eséllyel a mokaszin lesz. Ennek a cipőnek gyakorlatilag mindenféle változata divatos a konszolidált, natúr-, illetve pasztelles árnyalatú modellektől kezdve az élénk, tengerész stílusú verziókig, bőr, műbőr és vászon anyagokból egyaránt. Aki igazán menő akar lenni, bokánál visszahajtott répanadrággal hordja.

Drapp: Mango, 19 995 forint
Fekete: Vagabond, 17 990 forint
Barna-fehér: Zara 17 995 forint
A fűzős férficipőket idéző női lábbelik tavaly ősszel jöttek divatba, igaz, az irányzat hazánkban egyelőre nem tudott igazán kibontakozni, de talán majd idén… A trend ugyanis tavasszal is érvényes lesz, sőt. Azoknak a csajoknak, akik szeretnek  maszkulin stílusban - is  - öltözködni, most szinte kötelező alapdarab egy ilyen lábbeli. Mindenki másnak pedig azt tanácsolnánk, hogy minimum a látvánnyal barátkozzon, az ilyen típusú cipők ugyanis minden valószínűség szerint jó darabig divatosak lesznek.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés