free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - leárazás körkép: ruhák

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, leárazás, ruha, tél 1 hozzászólás

Ezen a héten - a szokásostól eltérően - nem egy konkrét cuccot céloztunk be. Ehelyett körülnéztünk a fast fashion üzletek téli leárazásain.

A két ünnep között elkezdődtek a téli leárazások, az első vásárlói rohamok rendben levonultak, és jó eséllyel magukkal vitték a legklasszabb, akciós áron kínált cuccokat. Megnéztük, hogy mi maradt mostanra, hol kaphatók még a legjobb áron a szezon slágerdarabjai, és mi az, amit inkább már ne is keressetek…

Flitteres cuccokat szinte minden általunk meglátogatott boltban találtunk. A felhozatal a Bershkában volt a leginkább kecsegtető, itt ugyanis a visszafogottan díszítettektől egészen csupaflitter darabokig mindenféléből lehet még válogatni, ízlés szerint. Szintén rábukkanhatunk még néhány csinos flitteres holmira a Zarában, azon belül is a TRF (fiataloknak szánt) szekcióban. Az árak minden felsorolt márkánál jellemzően 3000-7000 forint körül alakulnak.  A szezon olyan meghatározó darabjai, mint a szegecselt és a párducmintás cuccok eléggé kifogytak most az üzletekből, ami pedig maradt, azt még engedményes áron sem lenne kedvünk megvásárolni. A farmer legginseket szintén eléggé elkapkodták, aki ilyesmit keres, az a Bershkában és a Zarában találhat még, de ott is inkább már csak kis méretben, 4000-5000 forintért.

Az ejtett ülepű nadrágok viszont láthatólag nem akarnak fogyni, így aki most szeretne beújítani egy ilyen darabot, az bőségzavarban találhatja magát. A legszélesebb választékot a Stradivariusban tapasztaltuk, ahol a legkülönfélébb anyagú és fazonú téli háremnadrágok közül válogathattok, 3500 forinttól. Ugyanebben az üzletben viszonylag olcsón - 4000 forint körüli áron - juthattok műszőrme mellényhez is.A vastagabb szövetszoknyák, szövetruhák - különösen a szürke, fekete színűek - olyan cuccok, amik nem csupán a tél hátralévő részében, hanem akár még jövő ilyenkor is bevethetők lesznek, hiszen nem mennek ki a divatból. Éppen ezért megéri most olcsóbban beszerezni őket. A felhozatal ezekből egyértelműen a Zarában a legbőségesebb, és meg kell említeni, hogy a legtöbb modellből még mindenféle méret kapható. Az árak 5000-7000 forintról indulnak.Basic kötöttáruban most a Mango a legerősebb a fast fashion márkák közül. A trendi fekete és szürke mellett sokféle színes basic pulcsi, garbó, kardigán, illetve kötött ruha várja még leendő tulajdonosát az üzletben. Az S-es méret sajnos már sok modellből hiányzik, M-estől felfelé viszont szinte mindenből kapni még. Az árak kifejezetten kedvezőek, pulóvert, garbót már 2000-3000 forinttól, kötött ruhát 5000-6000 forinttól vásárolhattok.

Akik a vastagabb, maxi fazonú pulóvereket, kardigánokat részesítik előnyben, azoknak viszont leginkább a Promodba érdemes betérniük, ott ugyanis roskadásig állnak ezek a holmik, 4000-5000 forinttól.Szövetkabátot is érdemes leárazáskor venni, hiszen akár az eredeti ár feléért - 15000-20000 forint körül - is hozzájuthatunk most olyan darabokhoz, melyeket nyugodt szívvel viselhetünk még jövőre is. A választék a Zarában és a Mangóban a legbőségesebb: az előbbi márkánál a fekete, a halszálkás, illetve tyúklábmintás darabok dominálnak, utóbbinál pedig azok találhatnak rá a számukra megfelelőre, akik valamilyen élénkebb, például piros színű modellt szeretnének.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés