free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső - leárazás körkép: cipőboltok

Borsa         Címkék: cipő, cucckereső, kirakat, körkép, leárazás 0 hozzászólás

Leárazás-körképünk harmadik, befejező részéhez érkeztünk. Ezúttal a főbb cipőboltok akciós kínálatát mértük fel.

A cipőboltokban is tartanak a téli árleszállítások, legalábbis a kirakatokban elhelyezett csicsás feliratok mindenütt ezt hirdetik. Azonban ha beljebb merészkedünk, nem egy helyen bizony jócskán érhetnek bennünket csalódások…

Ha két leárazott cipőt veszünk, a második pár még 50 százalékos árengedménnyel lehet a miénk, ha pedig hármat, abból csak a két drágábbat kell kifizetnünk, a harmadik ajándék - így szól a Deichmann jelenleg aktuális, akciós ajánlata. A bökkenő csupán annyi, hogy az érintett, leárazott cipők bizony igen kevesen vannak, javarészt csúnyák és mindenféle koncepció nélkül vannak elhelyezve a rendes áron kapható cipők között, melyekre az ajánlat ugyebár nem vonatkozik. Az alsó középkategóriás cipőbolt persze eleve nem túl magas árakkal dolgozik - leszámítva talán  a minőségéhez képest aránytalanul drága Cindy Crawford kollekciót -, így aki máskor megtalálja itt a számítását, az ugyanúgy és ugyanannyiért most is meg fogja. A többieknek viszont kár időt pazarolniuk erre az üzletre.
A Humanicban csak a regnáló árukészlet töredékét árazták le. Konkrétan azokat a modelleket, melyek ránézésre vélhetőleg nem lehettek túlságosan kapósak. Aki esetleg szeretne magának műbőr combcsizmát, strasszos bokacipőt, esetleg nyitott orrú csizmát vagy seszínű magas sarkút venni, az örülhet, hiszen ilyen lábbelikhez most akár féláron vagy annál is olcsóbban hozzájuthat. A vonzóbb darabok viszont továbbra is ugyanannyiba kerülnek, mint az árleszállítási szezont megelőzően.

A Salamanderben az előzőeknél jóval értékelhetőbb állapotok fogadtak minket. Általános, 30-50 százalékos engedménnyel vásárolhatjuk meg az őszi-téli kollekció darabjait: meggyőző a modell- és méretválaszték konzervatívan nőies, barna és fekete magas sarkúkból, csizmákból. Aki pedig színes - például bordó, piros vagy sötétkék -  lábbelit keres, annak is érdemes lehet benéznie ide, hiszen ezekből is viszonylag bőséges a felhozatal.

Az Office cipőboltban a sportos csizmák, UGG-imitációk és hótaposók elkötelezett hívei válogathatnak bőségzavarban. Emellett leárazott sportcipőket is kínál az üzlet, igaz, főképp olyanokat, melyeken nem csodálkozunk, hogy eredeti áron nem keltek el. Az árengedmény itt 10-70 százalékos.
Aki dizájnos és dögös, magas sarkú, őszi vagy téli lábbelit vásárolna, annak javasolnánk, hogy nézzen be valamelyik Alberto Zago üzletbe! Az itt kapható modellek persze még a most érvényes, 30-50 százalékos engedménnyel sem lettek olcsók, cserébe viszont jó eséllyel több szezonos, megbízható minőséget kapunk.

A Vagabondban a teljes szezonális árukészletre vonatkozik a 30-40 százalékos árleszállítás. Legerősebb a felhozatal fekete színű basic csizmákból, mindenféle szárhosszúsággal, de a vastag- és törpesarkú, valamint a teli talpú pumps-ök szerelmesei is vásárolhatnak most ízlésüknek megfelelő lábbelit kedvezményes áron. Az egyetlen gond, hogy a legcsinosabb modellek jó része mérethiányos, így aki a 37-38-as lábat merészelt növeszteni, nem lehet biztos abban, hogy kap még a méretében a kiválasztott cipőből.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés