free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csontsoványra fogyott a korábbi plus size modell

Borsa         Címkék: fogyás, kirakat, kishír, plussize 10 hozzászólás

Nem csak hogy lefogyott, de egyenesen csontsovány lett Crystal Renn, akit egy éve még plus size modellként ismert a világ. Crystal azonban jól érzi magát a bőrében.

Nemrég még a kerekded formákkal megáldott nők példaképe volt Crystal Renn, aki büszkén mutogatta idomait nem csak a kifutón, de meztelen fotózásokon is, a 2011-es Metropolitan Opera Szezon nyitópartiján azonban soványabban jelent meg, mint valaha. A 25 éves szépség gyakorlatilag felismerhetetlenné vált korábbi csodálói számára éles arcvonásaival és vékonyka derekával. Crystal úgy válaszolt a súlyveszteségét firtató kritikusok vádjaira, hogy senki nem kényszerítette őt a változtatásra, nem a modellkarrierje érdekében adott le több tíz kilót, hanem mert így egészségesebbnek érzi magát a bőrében. „A legfontosabb dolog, amit nem szabad elfelejtenünk – legyen szó modellekről, fotósokról, újságírókról vagy bárkiről a világon – hogy ügyeljünk az egészségünkre. Kívülről, csak a kilói alapján senkiről nem lehet megmondani, hogy jól érzi-e magát a bőrében, ez egy belső folyamat.”Sokak szerint Crystal a fogyásával nem hogy nem segítette, de egyenesen tönkretette modellkarrierjét, sovány énjével ugyanis gyakorlatilag egy lett a sok közül, belesimult a vékony, csontos arcélű lányok tömegébe.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés