free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szeretjük, ha a pasiknak van ilyen

Borsa         Címkék: bor, legénylakás, otthon, pasi, tárgy 2 hozzászólás

Bizonyos tárgyak egyszerűen növelik a kiszemelt pasik vonzerejét, és most nem a luxusautókra gondoltunk. Számba vesszük, mit szeretünk a legénylakásokban.

Bevallja vagy nem, minden nőt furdal a kíváncsiság, amikor először látogat el új vagy potenciális partnere lakásába. A tapasztalatok szerint a következő dolgok nemcsak szimpatikusabbá teszik a lovagokat, hanem beszédtémát is szolgáltatnak, ami egy kapcsolat elején nagyon is jól jöhet.

Hangszer

Imádjuk, ha a kiszemelt hím konyít valamilyen hangszerhez. Mivel ezt ők is tudják, valószínűleg a lehető legfeltűnőbb helyre teszik, hogy gyorsan észrevegyük. Nem kifejezetten muzikális pasiknak viszont értékeljük a humorérzékét, így egy kolomp vagy más fura szerkezet is megteszi.

Háziállat

A legjobb, ha a lovagnak kutyája vagy esetleg macskája van, elfoglalt férfiak esetében egy akvárium is kiválthatja a megfelelő hatást. Az állatok jelenléte egyfajta gondoskodásra való képességre utal, bármilyen jószágról is van szó, és a nők ösztönösen keresik az erre utaló jeleket. Talán a madárpókok azok, amikkel a férfiak nem aratnak minden esetben osztatlan sikert.

Képek

A gyerekkori és családi képek mindig jó beszélgetésindítók, és persze azok is, amelyeken a pasi megmászott egy hegyet, bejárta a világot, stb. Az exekkel közös élményeket ábrázoló fotók viszont jobb, ha a szekrény mélyére kerülnek.

Bor

Még ha a kedvükért meg is kezdene egy rekesz sört, a nők sokkal jobban szeretik, ha minőségi borral kínálják meg őket.

www.askmen.com

Ennek az a hátránya a sörrel szemben, hogy nem leshetnek be a hűtőbe, ami pedig az egyik legfontosabb információforrás.

Konyhai kütyük

A nők azt is értékelik, ha a pasi konyhájában legalább egy olyan konyhai kisgép van, ami nem fordul elő minden háztartásban. Ha van fagylaltgépe, kávégépe vagy valamilyen hasonló kütyüje, azt feltételezik, hogy ezeket nemcsak az anyukájától kapta, hanem bánni is tud velük, és valószínűleg komolyabb ételek elkészítése is szerepel a repertoárjában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés