free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2011 legjobban és legrosszabbul öltözött pasija

Borsa         Címkék: divat, kirakat, lista, pasi 1 hozzászólás

Bár még csak öt nap telt el, megvan 2011 legjobban és legrosszabbul öltözött pasija. David Beckham csak a tizenhatodik a ranglistán.

Hollywoodi kollégáit háttérbe szorítva Javier Bardem Oscar-díjas spanyol színész lett a legjobban öltözött férfi - legalábbis a GQ magazin szerint. A folyóirat brit kiadása Waris Ahluwalia indiai születésű szikh ékszertervező és színészt sorolta a második, míg Alexander Skarsgardot, a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpírsorozat főszereplőjét a harmadik helyre.


Javier Bardem a legjobb

2011 legjobban öltözött férfijei között a High School Musical kedvence, Zac Efron is szerepel, a fiatal színész a hatodik helyet érdemelte ki. Tom Brady, az amerikaifutball egyik csillaga a nyolcadik, míg George Clooney a kilencedik lett - derül ki a lap csütörtökön megjelent februári számából. A GQ szerint Clooney - legyen szó akár kávéreklámról vagy a filmvászonról - Hollywood aranykorának hőseit idézi.


Mel Gibson a legrosszabb

A legrosszabbul öltözött férfi Mel Gibson lett, de a magazin nem kímélte Will Smith fiát, Jadent, valamint Axl Rose énekest sem. A GQ a legjobban öltözött briteket is számba vette, és külön szólt az uralkodóházról is. A királyi családból jelenleg Harry herceget tartják a legjobban öltözöttnek. Harry az ötödik lett a brit férfiak listáján, bátyja, Vilmos a 17. David Beckham labdarúgó a 16. helyre került, míg David Cameron miniszterelnök a 20. lett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés