free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Leona Lewis kedvéért vega lett

Borsa         Címkék: énekesnő, hús, leonalewis, simoncowell, vegetáriánus 0 hozzászólás

Simon Cowell belegyezett abba, hogy ne egyen húst heti egy alkalommal. A zenemogult vegetáriánus felfedezettje, Leona Lewis vette rá a nagy elhatározásra.

A "zöld hírességek" szaporodásának köszönhetően a sztárvilágban húst enni lassan legalább annyira lesz ciki, mint szőrmét hordani, vagy nem védeni az esőerdőket. Leona Lewisnak, aki természetesen szintén vegetáriánus, sikerült rávennie Simon Cowellt, az X Factor tehetségkutató zsűrijének elnökét, hogy ne egyen húst, legalábbis hetente egyszer. A producer az énekesnő kedvéért csatlakozott Paul McCartney Meat Free Mondays (Húsmentes hétfők) elnevezésű kampányához, amely azt hirdeti, hogy heti egy vegetáriánus nappal is sokat tehetünk a környezetünkért és a Földért.

Leona egyébként nagyon értékeli, hogy producere kapható az énekesnő alapítványával vagy környezetvédelmi projektjeivel kapcsolatos felkérésekre. A színésznő olyannyira ellenzi az állatokkal való táplálkozást, pontosabban a lemészárlásukat, hogy még azt is megtiltotta, hogy turnéján húst szolgáljanak fel. "A húsipar szennyezi a környezetet. Hús még a turnén készülő fotókon sem szerepelhet" - mondta.

http://images.blastro.com
Leona Lewis

A Meat Free Monday nevű kezdeményezés arra próbálja rávenni az embereket, hogy ha nem akarnak vegetáriánusok lenni, legalább egy héten egyszer mondjanak le a húsevésről. Azzal érvelnek, hogy ezzel nemcsak a szervezetünknek teszünk jót, hanem a Földnek is, mivel a hús előállítása növeli a széndioxid-kibocsátást és elősegíti a globális felmelegedést. A vegetáriánus hírességek táborába tartozik Avril Lavigne, Stella McCartney és Chris Martin, a Coldplay frontembere is.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés