free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

DiCaprio is ott volt a kényszerleszállást végrehajtó gépen

Borsa         Címkék: kényszerleszállás, kultúrtripp, leonardodicaprio 0 hozzászólás

Leonardo DiCaprio is rajta volt azon a gépen, amely a napokban kényszerleszállást volt kénytelen végrehajtani. A biztos földet érést aláírásokkal hálálta meg.

Aláírásokkal hálálta meg egy Boeing repülőgép személyzetének a fedélzeten tartózkodó Leonardo DiCaprio amerikai színész, hogy gond nélkül hajtották végre a kényszerleszállást New Yorkban. A US Magazine című lap szerint a színész járata vasárnap felszállás közben került bajba, mert leállt az egyik hajtómű. A 36 éves DiCaprio az autogramokkal "a pilótának és a személyzetnek akarta megköszönni, hogy biztonságban letették a gépet" - mondta a lapnak a színész szóvivője.

A járat az oroszországi Szentpétervárra tartott, Leonardo DiCaprio a "tigriscsúcsra" volt hivatalos: a kihalófélben lévő tigrisek sorsáról tartott tanácskozáson Vlagyimir Putyin és más magas rangú politikusok is részt vesznek. DiCaprio nem érkezett üres kézzel, a Természetvédelmi Világalap (WWF) vezetésének tagjaként egymillió dolláros adománnyal segíti a vadon élő tigrisek megmentését.

fanpop.com

"A gátlástalan vadorzás és a tigrisek élőhelyének drámai pusztítása a kihalás szélére sodorta a fajt. Gyorsan kell cselekednünk, mielőtt túl késő lenne" - nyilatkozta a világhírű színész. Leonardo DiCaprio gyakran síkra száll környezet- és természetvédelmi ügyekben, a szentpétervári "tigriscsúcsra" Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök meghívására érkezett. Előzőleg a színész a WWF szervezésében részt vett egy expedíción Nepálban és Bhutánban; az út egy részét elefántháton tette meg, találkozott helyi lakosokkal és benyomásokat szerzett az állatvédők munkájáról. Az általa adományozott összeget orvvadászok ellen küzdő csoportok, valamint a vadon védelmét szolgáló projektek támogatására fordítják.
 
Az oroszországi "tigriscsúcs" célja, hogy olyan megállapodást fogadjanak el, amely garantálja a vadon élő példányok élőhelyének védelmét és véget vet a vadorzásnak. Tigrisek még 13 ország - Banglades, Bhután, Kína, India, Indonézia, Kambodzsa, Laosz, Malajzia, Mianmar, Nepál, Oroszország, Thaiföld és Vietnam - területén élnek szabadon, de az állomány már alig éri el a 3200 egyedet.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés