free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

DiCaprio az anyukájával jár partizni

Borsa         Címkék: anya, giselebundchen, leonardodicaprio, parti, színész 0 hozzászólás

Leonardo DiCaprio gyakran mutatkozik édesanyjával különféle elit partikon. A színészt az sem zavarja, hogy emiatt a "mama kedvencének" nevezik.

Míg a legtöbb sztárt általában valamilyen díva kíséri a filmbemutatókra, Leonardo DiCaprio sokszor az anyukájával érkezik a vörös szőnyegre. A színész édesanyjának sok rokona él Európában, ezért imádja, amikor kiruccanhat Amerikából.

A kedves mama DiCapriót a berlini filmfesztiválra is elkísérte. "Szeret eljönni velem az ilyen rendezvényekre. Amikor megtehetem, hogy kísérőt is hozzak, megteszem neki ezt a szívességet." A színészt egyáltalán nem zavarja, hogy az anyja szívesen részt vesz az életében. "Nyugodtan hívhattok mama kedvencének, szerintem menő, hogy velem tart." A sztár arról nem mondott semmit, miért nem Bar Rafaeli, a szupermodell barátnője az állandó kísérője, akinek a hírek ellenére a színész még mindig nem kérte meg a kezét, Valentin-napon sem. Az eljegyzést a színész imádott anyukája is sürgeti, vagy talán csak ő sürgeti igazán.

www.4.bp.blogspot.com

DiCaprio anyukájáért a színész exbarátnője, Gisele Bundchen is rajong. Annyira, hogy megkérte, legyen nemrég született gyereke keresztanyja. Ennek persze a szupermodell férje, Tom Brady nem örült, és azt szerette volna, ha valamelyik lánytestvére tölti be ezt a szerepet. DiCaprio egyébként egy kis szünetet tervez, ugyanis az utóbbi 20 évet folyamatos munkával töltötte. Bár még mindig nagyon élvezi a forgatásokat, azt mondta, egy kis változásra van szüksége, ki kellene próbálnia valami mást is. Nem hosszú, radikális szünetre gondolt, csak egy kis pihenésre.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés