free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

DiCaprio az anyukájával jár partizni

Borsa         Címkék: anya, giselebundchen, leonardodicaprio, parti, színész 0 hozzászólás

Leonardo DiCaprio gyakran mutatkozik édesanyjával különféle elit partikon. A színészt az sem zavarja, hogy emiatt a "mama kedvencének" nevezik.

Míg a legtöbb sztárt általában valamilyen díva kíséri a filmbemutatókra, Leonardo DiCaprio sokszor az anyukájával érkezik a vörös szőnyegre. A színész édesanyjának sok rokona él Európában, ezért imádja, amikor kiruccanhat Amerikából.

A kedves mama DiCapriót a berlini filmfesztiválra is elkísérte. "Szeret eljönni velem az ilyen rendezvényekre. Amikor megtehetem, hogy kísérőt is hozzak, megteszem neki ezt a szívességet." A színészt egyáltalán nem zavarja, hogy az anyja szívesen részt vesz az életében. "Nyugodtan hívhattok mama kedvencének, szerintem menő, hogy velem tart." A sztár arról nem mondott semmit, miért nem Bar Rafaeli, a szupermodell barátnője az állandó kísérője, akinek a hírek ellenére a színész még mindig nem kérte meg a kezét, Valentin-napon sem. Az eljegyzést a színész imádott anyukája is sürgeti, vagy talán csak ő sürgeti igazán.

www.4.bp.blogspot.com

DiCaprio anyukájáért a színész exbarátnője, Gisele Bundchen is rajong. Annyira, hogy megkérte, legyen nemrég született gyereke keresztanyja. Ennek persze a szupermodell férje, Tom Brady nem örült, és azt szerette volna, ha valamelyik lánytestvére tölti be ezt a szerepet. DiCaprio egyébként egy kis szünetet tervez, ugyanis az utóbbi 20 évet folyamatos munkával töltötte. Bár még mindig nagyon élvezi a forgatásokat, azt mondta, egy kis változásra van szüksége, ki kellene próbálnia valami mást is. Nem hosszú, radikális szünetre gondolt, csak egy kis pihenésre.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés