free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Leonardo DiCaprio

Borsa         Címkék: címlap, leonardodicaprio, nappasija 5 hozzászólás

Szeretjük, mert úgy tud kinézni, mint bármelyik pasi a Corvin tetőről, pimaszul jóképű és rettentően tehetséges. A mai nap pasija, akit a Time a világ 100 legbefolyásosabb emberei között jegyez: Leonardo DiCaprio.

Két meghatározó film, az Egy kosaras naplója és a Gilbert Grape – utóbbit kevesen ismerik, ajánljuk mindenkinek a filmet  – kellet jelen sorok írójának ahhoz, hogy felfigyeljen Leonardo DiCaprióra, akit a kilencvenes években még nem színészi kvalitásai miatt, sokkal inkább szemtelenül jó képe miatt jegyeztek. Sorra jöttek a filmek, az állítólagos nagy áttörést a Titanic hozta, de tudni lehetett, hogy ez a srác több annál, mintsem, hogy ilyen alkotásokhoz adja a nevét. És szerencsére ezt évről-évre be is bizonyítja.

fanpop.com

Persze nem csak azért szeretjük, mert pimaszul tehetséges. Imádjuk, hogy menetrend szerinti repülőjáratokkal utazik privát gép helyett, hogy házán napenergiát hasznosító panelek vannak, hogy hybrid autót vezet, hogy tud úgy kinézni mint a szomszéd srác, akivel szívesen leugrunk egy fröccsre az egyik romkocsmába, hogy úgy is tud kinézni jól szabott öltönyében, hogy tudjuk: ez a pasi elérhetetlen marad számunkra. Bírjuk, mert bármit csinál, hitelesen teszi azt, mi pedig elhisszük, hogy ő ilyen. Ráadásként nem a nyálasan jóképű, kockás hasú színész, hanem hús-vér ember, aki néha elhízik, aki aztán összeszedi magát, de valahogy mindig olyan valóságos.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés