free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk leopárd mintás sálban

Borsa         Címkék: divat, kirakat, leopárd, tél 97 hozzászólás

A leopárd mintás ruhadarabok viselése leginkább haladók számára ajánlott. Még egy leopárd mintás sál viselésekor sem árt figyelni kell a részletekre. Ilyenek vagyunk.

A leopárd minta, ahogyan a mazsola, elég rendesen megosztja a női társadalmat: nincsen középút, vagy szereti valaki és viseli, vagy messziről elkerüli. Alábbi összehasonlításunk, melynek főszereplője ez a minta, rendhagyónak számít: tulajdonképpen mindkét összeállítás az igen oldalra kerülhetett volna, de egy apró hiba miatt mégis sikerült átcsúsztatnunk az egyiket a nem oldalra.A képen látható csajszi vagány, városi viselete első látásra megtetszett nekünk. Az igenes lány lazán, erőlködés nélkül stílusos, a képen látható leopárd mintás sállal sikerült feldobnia ezt az egyszerű öltözéket. Mivel a sál mintájában visszaköszön a fekete szín, tökéletesen harmonizál a szerelés többi - kék, fekete,  szürkés zöldes - színeivel. Ennyi. A többit mondjátok Ti!
Első ránézésre jár a dicséret a csizma és a sál azonos színvilágáért, ugyanakkor igencsak megerősíti azt a diszharmóniát, ami miatt a nem oldalra került a képen látható lány.  Nekünk ugyanis a fekete és az említett barna szín között túlságosan nagy a kontraszt, ettől még inkább úgy érezzük, hogy egy kicsit erőltetettre sikeredett szett. A többit mondjátok Ti!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés