free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk leopárdmintás bundában

Borsa         Címkék: bunda, ilyenekvagyunk, kirakat, leopárdminta, tél 23 hozzászólás

A leopárdmintás bunda is tipikusan olyan cucc, amit nem elég csak felvenni. Viselni is tudni kell és ez persze nem jön össze mindenkinek… Az utcán láttuk.

Kétségtelen tény, hogy a leopárdmintás bunda nem a legízlésesebb holmi és látatlanban inkább senkit sem biztatnánk arra, hogy ilyesmit hordjon. Ugyanakkor ezt sem teljesen lehetetlen stílusosan viselni. Sőt.Képünk szereplője láthatólag nem díváskodni akar ebben a bundában, a holmi inkább fricska jelleget kap a szettben. Az outfit egyszerre laza és megkomponált, a frizurától kezdve egészen a bokacsizmáig. Ez az összeállítás nem azért került az igen oldalra, mert olyan esztétikus cuccokat vonultatna fel, vagy mert minden darabja megkérdőjelezhetetlenül passzolna a többihez, esetleg mert tökéletesen állna alanyunknak. Inkább azért, mert megvan benne az a bizonyos pláne, amikor valaki tudja viselni azt, ami rajta van. A fiatal hölgy nem rendelkezik ugyan a kifutói modellekével vetekedő termettel, viszont van karaktere és kiállása. Az öltözék - mely a legtöbb nőn vélhetőleg iszonyatosan mutatna - rajta a "helyén van".
Íme az ellenpélda. A jellegtelenség megspékelve az ízlés hiányával. A bunda eleve rosszul szabott, formátlan és túlságosan rövid. Nem túl szerencsés az sem, hogy kivillan alóla egy vastag öv, még úgy sem, hogy azt kell mondjuk, színét tekintve alapvetően passzol hozzá. A csizma a szett többi eleméhez képest messze a legelviselhetőbb darab. A nyárias, világoskék farmer viszont a bundával, a vastag övvel és a hegyes orrú csizmával bizony meglehetően olcsó összhatást ad. A nadrág szárát feltűrni pedig - különösen úgy, hogy a két oldal nem is sikerült egyforma hosszúra - rendkívül rossz ötlet volt: nem szép és valójában értelme sincs. Nagyon-nagyon sajnáljuk, de sok jót nem tudunk mondani a fenti összeállítás láttán.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés