free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A spanyolok felturbózták a Converse-t

Borsa         Címkék: cipő, converse, kirakat, limitált 0 hozzászólás

Íme a legújabb, limitált szériás Converse cipő! Különösebben mutatósnak ugyan nem nevezhető, viszont csak ötven darab van belőle a világon.

A Converse és az ékszereket valamint egyéb kiegészítőket gyártó, spanyol Uno de 50 együttműködésében elkészült a legújabb limitált szériás Converse cipő. Az alap lábbeli egy normál All Star modell, melyet a spanyol cég tervezői egy bőrből készült, rojtokkal, szegecsekkel és fém fityegőkkel díszített alkalmatossággal turbóztak fel.
A végeredmény a képen látható, a magunk részéről különösebben esztétikusnak nem, inkább "érdekesnek" ítéltük, ez persze nyilván szubjektív. Tény azonban, hogy a cipőből - stílusosan - mindössze ötven darab, sorszámozott pár készült, melyekből az Uno de 50 üzleteiben, illetve weboldalán rendelhetnek az arra affinitást érző, fizetőképes vásárlók. A lábbeli pontos árát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, az árfekvésre azonban következtethetünk abból, hogy a spanyol cég szintén limitált szériás mázoló ecseteinek (!) darabját 2500 euróért vesztegetik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés