free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szörnyű volt az Avatar rendezőjével élni

Borsa         Címkék: avatar, film, házasság, jamescameron, lindahamilton 1 hozzászólás

Linda Hamilton, James Cameron volt felesége szerint pokol volt együtt élni a rendezővel. Állítólag nem kicsit munkamániás.

James Cameron rekordbevételt hozó filmje, az Avatar sikere miatt a rendező meglehetősen bonyolult magánélete is az előtérbe került, és ahogy ez a sztárvilágban szokás, ilyenkor megszólalnak az expartnerek, akik főleg a reflektorfénybe került hírességek negatív tulajdonságait ecsetelik, a magazinok legnagyobb örömére.

Linda Hamilton, aki a szintén Cameron által rendezett Terminátorban Sarah Connort alakította, rémálomként emlékezik vissza a házasságukra. A rendező és Hamilton már a Terminátor 2 forgatásán egy párt alkottak, 1993-ban pedig megszületett a lányuk, Josephine. Csak négy évvel később házasodtak össze, amikor Cameron a később 11 Oscar-díjat kapott Titanicon dolgozott. A film sikere azonban a kapcsolat végét is jelentette.

"A házasság minden szempontból szörnyű volt, sem én, sem ő nem volt felkészülve a sikerre" - mondta Hamilton a Lady magazinnak. "Állandóan attól félt, hogy valamilyen módon tönkreteszem azt, amit eddig elért. Pedig ennek nem volt semmi értelme, egyáltalán nem szorultam a segítségére, nélküle is megálltam a helyem színésznőként. Rettenetes volt az egész." A színésznő utálta a különféle díjátadókat, mert a kamera kedvéért villantott mosoly csak látszat volt, miközben a kapcsolatuk a háttérben teljesen szétesett.

www.movie.blogter.hu
Linda Hamilton és James Cameron

A színésznő megszállott munkamániásnak tartotta az exférjét "A Titanic volt a szeretője, a film miatt hagyott ott" - mondta. A házaspár 1999-ben vált el, és Cameron már a következő évben feleségül vette Suzy Amis színésznőt, akivel a Titanic forgatása közben melegedett össze. Linda Hamilton a Camerontól kapott hatalmas gyémántgyűrűt is elajándékozta, mert a mindössze kilenc hónapig tartó házasság után már nem jelentett neki semmit.

Az ötször házasodott rendező talán egyetlen jó pontja Hamilton szemében az, hogy nem volt csapodár. "Cameron nem hűtlen, hanem sorozatban monogám" - mondta a színésznő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés