free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lindsay Lohan börtön után bulizik

Borsa         Címkék: buli, lindsaylohan, púder 2 hozzászólás

Lindsay Lohan-t szigorú feltételek mellett engedték szabadlábra. Hiába voltak előzékenyek vele, nagyon úgy tűnik, fittyet hány a feltételekre.

Biztosak vagyunk abban, hogy a társadalmi igazságtalanságok benneteket sem hagynak nyugodni. Lindsay Lohan sztorijai okkal bicskanyitogatóak: megszegi a törvényt, elkapják, majd lecsukják, több évnyi huzavona után, és természetesen harmadrészben sem kell a kiszabott büntetésnek megfelelnie. A kilencvennapos elzárás helyett, egy hónapot sem töltött zárt ajtók mögött. Négy nappal a feltételes szabadlábra helyezését követően, már olyan fotók készültek Lindsay-ről, amelyeket látva nem gondoljuk egy pillanatig sem, hogy tiszta a csaj feje. A százötvenezer dolláros, vadi új Mazeratiban pont a feltételezett hangulat azt engedi feltételezni, hogy Lohan és barátnője - Eilat Anschel, jegyezzük meg a nevét - egy jó kis görbe éjszaka előtt áll.Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, Lindsay Lohant ittas vezetés és kábítószer-fogyasztás miatt bocsátották próbaidőre, ám annak rendelkezéseit megszegte, ezért júliusban háromhavi börtönre és háromhavi bentlakásos rehabilitációra ítélték. Lohan végül 14 napot töltött a rács mögött, majd 23 napra költözött be a rehabilitációra. A szerdai tárgyaláson Elden S. Fox bíró az elmúlt három évben Lohanről készült  orvosi és egészségügyi jelentések alapján indokoltnak tartotta a színész szabadlábra helyezését. Ugyanakkor a következő 67 napra - november 1-ig - szigorú szabályokat állított fel. Lohannek pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, és hetente több alkalommal szúrópróbaszerű alkohol- és kábítószer-teszten kell megjelennie. A szabályok minden egyes pont megszegéséért harminc nap börtönt helyezett kilátásba a bíró. Van egy olyan érzésünk, hogy fogunk mi még gúnyolódni ezen a szétcsúszott csajon, persze sepregethetnénk a saját házunk táján is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés