free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szigorú feltételekkel szabadult Lohan

Borsa         Címkék: börtön, lindsaylohan, púder 1 hozzászólás

Szigorú feltételekkel szabadult Lindsay Lohan a börtönben és rehabilitáción eltöltött több mint egy hónap után. Ha megszegi azokat, megint rács mögött találja magát.

Lindsay Lohant 2007-ben ittas vezetés és kábítószer-fogyasztás miatt bocsátották próbaidőre, ám annak rendelkezéseit megszegte, ezért idén júliusban háromhavi börtönre és háromhavi bentlakásos rehabilitációra ítélték. Lohan végül 14 napot töltött a rács mögött, majd 23 napra költözött be a rehabilitációra.

mti

A szerdai tárgyaláson Elden S. Fox bíró az elmúlt három évben Lohanről készült  orvosi és egészségügyi jelentések alapján indokoltnak tartotta a színész szabadlábra helyezését. Ugyanakkor a következő 67 napra - november 1-ig - szigorú szabályokat állított fel: Lohannek pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, és hetente több alkalommal szúrópróbaszerű alkohol- és kábítószer-teszten kell megjelennie. Minden egyes pont megszegéséért harminc nap börtönt helyezett kilátásba a bíró.
 
A szerdai tárgyalás előtt pár órával a rehabilitációról elbocsátott Lohan nem jelent meg a bíróság előtt. Ügyvédje hangsúlyozta, hogy a színésznő megváltozott, tiszta fejjel gondolkodik, és eltökélte, hogy megőrzi józanságát. A bíró kijelentette, hogy november 1-je után - amennyiben semmilyen panasz nem merült fel a színésznővel kapcsolatban - Lohan ismét szabadon elhagyhatja majd Los Angelest. A filmcsillag Machete című filmjét szeptember 3-tól vetítik Észak-Amerikában. Ügyvédje szerint Lohan mielőbb dolgozni szeretne, és szerepet vállalt a Linda Lovelace pornósztárról készülő életrajzi filmben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés