free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elfogatóparancsot adtak ki Lindsay Lohan ellen

Borsa         Címkék: celeb, lindsaylohan, , púder 2 hozzászólás

Elfogatóparancsot adtak ki Lindsay Lohan ellen, mert pozitív lett legutóbbi kábítószertesztje. És ezt világgá is kürtölte...

Elfogatóparancsot adott ki egy Beverly Hills-i bíró Lindsay Lohan ellen, mert pozitív lett a börtönből és drogrehabilitációról alig egy hónapja kiszabadult amerikai filmcsillag kábítószertesztje - közölték igazságügyi forrásokból.

Elden Fox bíró péntekre meghallgatásra idézte be a 24 éves színésznőt. Az elfogatóparancs ellenére - nem részletezett okokból - Lohan a meghallgatásig szabadlábon maradhat. A színésznő egy múlt heti Twitter-bejegyzésben megerősítette, hogy megbukott legutóbbi alkohol- és drogtesztjén.Lindsay Lohan augusztus végén szigorú feltételekkel szabadult a börtönből és a rehabilitációról: november 1-ig pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, s hetente több alkalommal szúrópróbaszerű alkohol- és kábítószerteszten kell megjelennie. Ha megszegi e feltételeket, ismét rács mögött találhatja magát. A filmcsillagot 2007-ben ittas vezetés és kábítószer-fogyasztás miatt bocsátották próbaidőre, ám annak rendelkezéseit megszegte, ezért júliusban háromhavi börtönre és háromhavi bentlakásos rehabilitációra ítélték. Lohan végül 14 napot töltött a rács mögött, majd 23 napra költözött be a rehabilitációra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés