free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Liptai bekérdezett, Friderikusz beszólt

Borsa         Címkék: celeb, kultúrtripp, liptaiclaudia, megasztár, 61 hozzászólás

Míg Liptai Claudia egy-egy fellépőt hozott kellemetlen helyzetbe tapintatlan kérdéseivel, addig Liptaival Friderikusz tette majdnem ugyanezt. Beszólt neki.

Liptai Claudia magánéleti problémáiról, aktuális híreiről mindenki tud – még az is, aki nem keresi ezeket a híreket, hiszen a művésznő anyacsatornáján futó tehetségkutató műsornak pont nem tesz rosszat a hírverés. Jelen sorok írója sem fürkészi az online és offline tartalmakat Liptai keresőszóval, ám nagyjából négy-öt mondatban ő is össze tudná foglalni az aktuális tudnivalókat a műsorvezetőnőről, a csapból is ő folyik. Ettől függetlenül lehet szeretni, vagy nem szeretni, kedvelni vagy fújni rá, mint kereskedelmi csatorna arc, végzi a dolgát, de a múlt szombati adás láttán úgy döntött korábban már említett cikkíró, hogy nem megy el szótlanul Claudia versenyzőkhöz intézett, néhol igen tapintatlan kérdései mellett.

koncertiroda.hu
Liptai Claudia

Történt ugyanis, hogy a megszokott felfokozott hangulatban és jókedvben az említett műsorvezető olyan tapintatlan, oda nem illő kérdéseket volt képes feltenni a nála sokkal fiatalabb versenyzők részére, hogy jelen sorok írójának kézfeje összeszorult mérgében. Mert nem az a baj, hogy kérdez, és az sem baj, hogy az élő műsor során bakikat ejt, és összefüggéstelen mondatok hagyják el tökéletesen fényezett száját. De legyen már annyi érzés és tapintat egy magát egyébként érzékeny léleknek beállított műsorvezetőnőben, hogy a lámpalázas, fiatal és roppant ideges versenyzőket nem hozza kínos helyzetbe szakítással, halállal és egyéb családi problémákkal kapcsolatos kérdésekkel közvetlenül a dal előadása után. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy kereskedelmi csatorna legnagyobb műsoráról és annak műsorvezetői megnyilvánulásairól beszélünk, de ha már ezt a vonalat nyomják, nem árt, ha oda-vissza működik a dolog és Liptai művésznő saját magára vonatkoztatva is kötelező érvényűnek venné az idétlen kérdésekre, beszólásokra való válaszadást.

Ez azonban úgy tűnik, nála nem működik, neki nem kötelező. Mester Tamás megjegyzésére a Fivérek és a Lifejune összecsapása után, miszerint a produkció számára olyan volt mint egy aktus vége öröm nélkül, Liptai a következőképpen reagált: "Ezt majd szünetben megbeszélik, mert nem fér bele a karikába." Friderikusz persze azonnal lépett: "Magának se, Claudia?" "Nekem se" - zárta rövidre a párbeszédet Liptai, aki valószínűleg a múlt héten felröppent hírrel kapcsolatban - egy nős, terhes feleséggel rendelkező pasival boronálták össze – kapta a beszólást. Na, ez.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés