free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Liz Taylor kilencedszer is férjhez megy

Borsa         Címkék: házasság, kapcsolat, liztaylor, színésznő, sztár 0 hozzászólás

78 évesen ismét menyasszony lett Liz Taylor, a vőlegény pedig egy nála csaknem harminc évvel fiatalabb milliomos. Ez lesz a színésznő kilencedik házassága.

A nagyszüleink korosztályához tartozó színésznők annak idején sportot űztek a házasságkötésből, és előfordult, hogy gyakrabban cseréltek férjet, mint teljes gardróbot. Liz Taylor idős kora ellenére megőrizte ezt a szokását, és a hollywoodi pletykák szerint 14 év után ismét jegygyűrűt visel. Az információt egy titkos, a dívához közel álló forrásra hivatkozva több bulvárlap is, többek között az Us Weekly is megerősítette.

A kerekesszékhez kötött színésznő leendő férje egy Jason Winters nevű üzletember, akivel 2007-ben ismerkedett meg. A pár többször mutatkozott együtt különféle elit partikon, és állítólag gyakran utaznak el közös, Hawaii-on található "szerelmi fészkükbe", amelyet természetesen a férfi vásárolt.

A díva valószínűleg imád férjhez menni, legalábbis előéletéből erre lehet következtetni. Először 18 éves korában kötött házasságot Conrad Hilton hotelmágnással, de egy év után elváltak. Richard Burton kétszer is elvehette feleségül, a színész volt az ötödik és a hatodik férje. Bár megszokta a különleges bánásmódot, egy ideje nem nézi a férfiak pénztárcáját. Legutóbbi férje egy Larry Fortensky nevű építőipari munkás volt, akivel öt évig tartott a házassága.

www.dailymail.co.uk
Liz Taylor

Liz Taylor szóvivője egyelőre nem jelentette be hivatalosan az eljegyzést. Ha a házasság összejön, a színésznő a frigyek számát tekintve megelőzi a műfaj másik nagy klasszikusát, a 93 éves Gábor Zsazsát, aki nyolcadik férjével, Frederic von Anhalt herceggel él együtt (ha nem számítjuk be a magyar díva egyik korábbi, egy napig tartó, érvénytelen házasságát.)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés