free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lógó modellek hirdetik a London Fashion Weeket

Borsa         Címkék: divat, kirakat, londonfashionweek 1 hozzászólás

Jövő héten kezdődik a London Fashion Week, amit már ma elkezdtek beharangozni a brit fővárosban. Rendhagyó módon hívták fel a figyelmét mindenkinek a divathétre.

A londoni Oxford Circus egyik épületének tetejéről alpinistaként, kötélen függeszkedik három manöken. Nem, nem őrültek meg a lányok, valószínűleg szépen megfizetik őket ezért a nem feltétlenül könnyű, ám mindenképpen látványos produkcióért, aminek célja a jövő héten induló Londoni Divathét programjainak beharangozása.

mti

A Fashion London Week, azaz a Londoni Divathét szeptember 17-22-ig tart. A menetrendet tanulmányozva őszintén kijelenthetjük, hogy a magyar nők számára ismerős tervezőt és hozzá tartozó kollekciót nem igazán találtunk, de persze messze még a 17-e és szerencsére a program hivatalos oldalán elég egyértelműen felhívják a figyelmünket arra, hogy a változtatás jogát fenntartják. Summa summarum: a divathét a jövő héten kezdődik, bemutatásra érdemes tervezőről és kollekciójáról természetesen beszámolunk majd. Zárószóként hívnánk fel figyelmet a kép bal oldalán, háttal, illetve alsó far állásban látható modellre, aki talán úgy érezhette, hogy lógás közben lecsúszik a sorja, amiért kezével a fenekét, illetve sortját tartva próbált meg himbálózni az épület oldalán. Nem lehetett olyan egyszerű feladat, na.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés