free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Louboutin nem járásra tervezi a cipőit

Borsa         Címkék: cipő, dizájner, kényelem, louboutin, magassarkú 2 hozzászólás

A Louboutin cipőket jó messziről ki lehet szúrni, a hordhatatlan magas sarkakat mindenki észreveszi. A tervezőnek nem célja, hogy hordató cipőket készítsen.

A Louboutin modelleket már messziről ki lehet szúrni a piros talpukról és a szürreálisan magas tűsarokról. A kényelem azonban nem tartozik az akár több százezer forintba kerülő cipők ismérvei közé, de nem is ez volt a cél.  

Amikor Christian Louboutin egy új kreációt tervez, soha nem gondol arra, hogy viselőjének mit kell kiállnia majd, ha esetleg gyalogolni kényszerül a gyönyörű, szexi, de sétálásra már alkalmatlan modellben.

"A kényelem fontos, mert a nők nem néznek ki jól, ha nem érzik jól magukat" - mondta a dizájner. A fétistárggyá emelt cipő dizájnja és imázsa azonban ennél sokkal előbbre való. "A sarok természetesen túl magas ahhoz, hogy járni lehessen a cipőben, de kit érdekel? A magas sarkút nem ezért találták ki."

A dizájner azt állítja, hogy nem a cipő az első, amit szemrevételez, ha találkozik egy nővel. Először a nők arcát nézi meg, aztán megpróbálja kitalálni, hogy mi van a lábukon. Imádja a munkáját, és nem tudja elképzelni, hogy valami mással foglalkozzon. Nemrég felkérte egy ismert divatmárka, hogy tervezzen ruhakollekciót, de visszautasította, mert szívesebben dolgozik saját magának.

http://iamtheweather.com

Christian Louboutin volt az, aki a kilencvenes években visszahozta a divatba az extrém tűsarkú cipőket, és ő lett a Manolo Blahnikkal, illetve a Jimmy Choo-val alkotott dizájnercipő-triumvirátus legnépszerűbb tagja. 20 üzlete mellé további 13 megnyitását tervezi még ebben az évben. A független luxuspiac-elemzőkből álló Luxury Institute felmérései alapján a Christian Louboutin a gazdag nők kedvenc cipőmárkája. Úgy tűnik, a hordhatóság tényleg nem szempont.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés