free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Louboutin cipője jobb, mint egy ráncfelvarrás

Borsa         Címkék: cipő, louboutin, púder 1 hozzászólás

Christian Louboutin a párizsi bártáncosnőknek köszönheti, hogy cipőtervező lett. A mai napig is ennek megfelelően kreálja a lábbeliket...

Christian Louboutin szerint egy igazán jó cipő akkor is öltöztet egy nőt, ha az a lábbelin kívül semmit sem visel. A tervező úgy véli, hogy klasszikus modellje, a mélyen kivágott, magas sarkú Pigalle, éppen ilyen lábbeli. "Olyan finomsággal teszi szexibbé a testet, hogy elsőre észre sem veszed, hogy a cipő okozza a különbséget." Louboutin a Timesnak adott interjújában elárulta azt is, hogy a lábbelik iránti szenvedélyét a párizsi bártáncosnők ébresztették fel, akik jóformán csak tollakat és cipőt viseltek. "Nagyjából 12 éves koromtól kezdve gondolkodtam azon, hogy cipőtervező leszek, de csak a tizenéveim közepén ismertem fel azt, hogy valójában ez lehet a munkám."
A kreátor szerint a szép cipők megváltoztatják egy nő testbeszédét és attitűdjét. "Fizikailag és érzelmileg is felemeli őket. Emlékszem, figyeltem egyszer egy spanyol nőt, aki az üzletemben magas sarkú cipőket próbálgatott. Egyből magasabb lett, a mellkasát előretolta, a vállait pedig hátrébb húzta. Azt mondta a barátjának, hogy ez jobb, mint egy ráncfelvarrás."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés