free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Louis Vuitton kofferben pihen a focivébé kupája

Borsa         Címkék: focivébé, kirakat, louisvuitton 0 hozzászólás

Naomi Campbell helyezte el egy luxus Louis Vuitton kofferbe a focivébé kupáját, amelyet csak a győztes csapat érinthet majd meg. De addig még van dolguk.

Egy hónapnyi izgalom kezdődik június 11-én, amikor is elkezdődik a Labdarúgó Világbajnokság. A város férfijai bandákba verődve ülnek majd a népszerű szabadtéri helyeken, kocsmákban és üvöltve szurkolnak kedvenc csapatuknak. A FIFA nem csak a focivébét szervezte meg, hanem adott a külcsínre is: a győztes csapatnak járó trófeát egy világhírű céggel, a Louis Vuittonnal terveztetett kofferben szállítják Dél-Afrikába, majd onnan a nyerő srácok klubjába.

A divatcég egy Párizs melletti műhelyben, Asniéres-ben készítette el a méretes koffert, amelyben szépen mutat, a közel negyven centi magas színarany trófea, ami több mint hat kilogrammot nyom. A borítása a klasszikus, sérüléstől mentes bőrből készült - tehát a marhát egy szúnyog sem csípte -, mintája az ikonikus LV logókból áll, és a belsejét sötétbarna bársonnyal, nem a klasszikus vörös selyemmel bélelték, és ennek az volt az oka, hogy még inkább kiemeljék a trófea színeit, bár szerintem a pirossal is jól matatna. A bőrönd sarkai és a zárja is sárgarézből készült, ahogy azt megszokhattuk a LV táskák látványánál.Az 1859-óta működő Asnières-i műhelyben még arra is fordítottak figyelmet, hogy könnyen nyitható legyen a láda, és az első oldala lenyitható, így több millió ember csodálhatja majd meg többek között a táskát, amelyből kiemelik a győztesnek járó arany formát. Elképesztően nagy reklámértéke van ennek a tárgynak, de a divatcégnek nem ez az első exkluzív "csomagolása", kaviárhoz, kubai szivarhoz, konyak, sőt még elsősegély csomaghoz is terveztek már luxus dobozokat. Úgyhogy sima ügy, sima megrendelés lehetett ez nekik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés