free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Luxus és design a tampon körül: luxus tampontartó

Borsa         Címkék: design, kishír, luxus, tampon 6 hozzászólás

Aki akarja az mostantól luxus érzetet keltő, formatervezett dobozokban tárolhatja tamponjait. Luxus tampontartó azoknak, akik nem sajnálják a pénzt.

Minden csajnak van arról tapasztalat, milyen az, amikor kiborul a neszesszerben, a táskában a tamponos doboz, és a kis fehér dugók, apró fehér nindzsaként ugrándoznak szerte szét. Bár vannak hasonlóan praktikus megoldások, mint ezek a tampontartó dobozok, de az biztos, hogy ha megengedheted magadnak, ezekkel a kiegészítőkkel még azokon a napokon is ultra elegáns maradhatsz, amikor egyébként minden az agyadra megy a hormonoknak köszönhetően.

A luxus tampontartó értelme

Mint a legtöbb felesleges díszbe burkolt luxustárgynak, úgy ennek a doboznak az értelmét sem boncolgatjuk. Mi értelme van aranyozott pántokkal erősített, állati bőrből készült dobozokat gyártani, néhány, centis rudacskának, aminek amúgy megvan a helye minden női táskában? Újabb felesleges puccoskodás és pénzkidobás. Borsaszerkesztő soha nem venne ilyen designtárgyat, mert már azt macerásnak tartja, hogy átpakoljon a gyári tárolóból, egy jó pénzért beszerzett másik dobozba. Nem mindegy, hogy karton vagy bőr, így is, úgy is kuka… Persze, ha valaki szó szerint elolvad ezektől a filmcsillagok tárgyait idéző tampontartó dobozoktól, megértést tanúsítunk. Ráadásul Tom Ford cigarettásdobozát idéző boxok, nagyon szexi hatást tudnak kelteni… LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés