free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Luxus és design a tampon körül: luxus tampontartó

Borsa         Címkék: design, kishír, luxus, tampon 6 hozzászólás

Aki akarja az mostantól luxus érzetet keltő, formatervezett dobozokban tárolhatja tamponjait. Luxus tampontartó azoknak, akik nem sajnálják a pénzt.

Minden csajnak van arról tapasztalat, milyen az, amikor kiborul a neszesszerben, a táskában a tamponos doboz, és a kis fehér dugók, apró fehér nindzsaként ugrándoznak szerte szét. Bár vannak hasonlóan praktikus megoldások, mint ezek a tampontartó dobozok, de az biztos, hogy ha megengedheted magadnak, ezekkel a kiegészítőkkel még azokon a napokon is ultra elegáns maradhatsz, amikor egyébként minden az agyadra megy a hormonoknak köszönhetően.

A luxus tampontartó értelme

Mint a legtöbb felesleges díszbe burkolt luxustárgynak, úgy ennek a doboznak az értelmét sem boncolgatjuk. Mi értelme van aranyozott pántokkal erősített, állati bőrből készült dobozokat gyártani, néhány, centis rudacskának, aminek amúgy megvan a helye minden női táskában? Újabb felesleges puccoskodás és pénzkidobás. Borsaszerkesztő soha nem venne ilyen designtárgyat, mert már azt macerásnak tartja, hogy átpakoljon a gyári tárolóból, egy jó pénzért beszerzett másik dobozba. Nem mindegy, hogy karton vagy bőr, így is, úgy is kuka… Persze, ha valaki szó szerint elolvad ezektől a filmcsillagok tárgyait idéző tampontartó dobozoktól, megértést tanúsítunk. Ráadásul Tom Ford cigarettásdobozát idéző boxok, nagyon szexi hatást tudnak kelteni… Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés