free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Amikor a divat és a TV találkoznak

Borsa         Címkék: divat, kirakat, kishír, madmen 0 hozzászólás

Az egyik legkedveltebb amerikai sorozat, a Mad Men - Reklámőrültek ismét divatba hozta a 60-as éveket. A karcsúsított ruhákat és masnis blúzokat most mi is megvásárolhatjuk.

A Szex és New York sikere óta egyre több olyan sorozat bukkan fel a televízió képernyőjén, amiben kiemelt szerepet kap a divat. A Mad Men - Reklámőrültek című TV-dráma a 60-as évek cigifüstös, férfiak uralta Amerikájában játszódik, egészen stilizált környezetben, ahol tökéletes háziasszonyok gyöngysorokban és derekukat kiemelő harangszoknyákban sütnek-főznek. A Banana Republic-ot is megihlette a sorozat, ugyanis 2011 őszére egy 65 darabból álló mini-kollekciót dob piacra a Mad Men stílusában, a ruhákat a show jelmeztervezőjével, Janie Bryant-tel közösen álmodták meg. A kollekció férfi és női ruhadarabokat és kiegészítőket is tartalmaz, találunk ceruzaszoknyákat, ejtett vállú, derékban karcsúsított virágmintás ruhákat, masnis blúzokat, fedorákat és cigarettatartókat is.A Banana Republic egyébként hazánkba is szállít, így ha kedvünk támad, mi is megrendelhetjük a ruhákat: egy blúz nagyjából 15 000, egy igazán különleges ruha pedig 30 000 forintért a miénk lehet.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés