free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna márkanevet lopott a Triumph-tól

Borsa         Címkék: madonna, per, púder, triumph 0 hozzászólás

Az L.A. Triumph ruházati cég beperelte Madonnát a Material Girl nevű márka használatáért. Ezt a márkanevet ugyanis '97 óta használja a kaliforniai cég.

Az L.A. Triumph kaliforniai ruházati cég nem sokat teketóriázott, amikor úgy döntött, jogi útra tereli problémáját Madonna, Material Girl nevet viselő divatkollekciójának elnevezéséért - a Material Girl márka ugyanis hozzájuk tartozik. A kaliforniai központi kerületi bíróságra benyújtott keresetében a vállalat közölte: a Material Girl elnevezést 1997 óta használják, folyamatosan adnak el hasonló ruházati termékeket hasonló kiskereskedelmi cégeknél, és Madonnának - valamint újonnan alapított kereskedelmi cégének - nincs joga ezzel a márkanévvel a megnevezett helyeken kereskedni.

www.parameter.sk

A Madonna és lánya által közösen tervezett Material Girl nevű divatmárkát két héttel ezelőtt kezdte árusítani a Macy's, amerikai áruházlánc. A tanévkezdéshez kínált ruhák, pólók, nadrágok, hátizsákok, cipők, kézitáskák és más kiegészítők kizárólagos forgalmazója az amerikai áruházlánc, amely nemcsak mintegy  200 üzletében, hanem honlapján is árulja ezt a márkát.

A Like a Virgin című album egyik slágere után elnevezett kollekciót az 51 éves világsztár és 13 éves lánya, Lourdes gondolta ki és rajzolta meg az Iconix Brand Group divatcéggel együttműködve. Az árakat a diákok pénztárcájához szabták, 12 és 40 dollár között mozognak. Az árképzésnél a gyerekdivatra  szakosodott üzletek árait vették figyelembe.

(mti)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés