free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hálátlan Madonna

Borsa         Címkék: díva, kishír, kultúrtripp, madonna 5 hozzászólás

Madonnának nem könnyű a kedvére tenni. Egy hűséges rajongója virágokkal próbálta meglepni, de a gesztus nem úgy sült el, ahogy a férfi szerette volna.

Madonna úgy tűnik így 53 éves korára akkora díva lett, hogy még egy kedves gesztust sem hagy rossz szó nélkül. A Velencei Filmfesztiválon éppen új filmjét, a W.E.-t mutatta be a nagyközönségnek, amikor a filmet követő sajtókonferencián egy rajongója egy csokor virággal, egészen pontosan hortenziákkal köszöntötte a filmrendezővé avanzsált énekesnőt. Madonna egy igencsak erőltetett köszönöm kíséretében gyorsan átvette a csokrot, majd szemforgatás közepette azonnal az asztal alá is rejtette. Nyilvánvalóan nem volt tudomása az őt már ekkor is filmező kamerákról illetve a bekapcsolt mikrofonról, ugyanis ezután jól hallhatóan megjegyezte a mellette ülő személynek: "Ki nem állhatom a hortenziát. Ő ezt nyilván nem tudja..."Az énekesnő egyébként a sajtókonferencián elmondta, ex-férjei, Sean Penn és az immár kétszeres apuka Guy Ritchie is támogatták a film elkészítésében, ami A király beszéde című Oscar-díjas film sikerén felbuzdulva visszatér a jól bevált témához, a brit királyi családhoz, és nagy vonalakban a VIII. Edwardot elcsábító Wallis Simpson életéről szól.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés