free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tipp magányos estékre

Welmi         Címkék: este, lista, magányos, szabadidő, tipp 7 hozzászólás

Épp szingli vagy? Elment az ember sörözni, te meg otthon maradtál? Ha már egyszer tiéd az egész lakás, használd ki! Íme öt tipp magányos estékre.

Ki mondta, hogy otthon csak punnyadni lehet? Az én házam, az én váram, azt csinálok, amit akarok, senki nem szól rám, legfeljebb a macska vagy az aranyhal néz furcsán. Egyedül is kerekíthetünk magunknak egy jó kis estét, mókára fel!


Házi kozmetika, 18+

Kellékek: gyantapatron vagy epilátor, meleg kamillatea, törölköző, kozmetikai kendők, egy üveg sör (amely ízlés szerint helyettesíthető), valamint kedvenc zenénk csontig feltekerve. A szőrrel borított terület csökkenésével egyenes arányban fogy a pia és emelkedik a hangulat, és előfordulhat, hogy minden szám kezdetét taps vagy tánc kíséri. Levezetésként a frissen főzött kamillatea gőzével felpuhítjuk arcbőrünket, majd kíméletesen radírozunk. Belsőleg rehidratálunk egy bögre meleg teával, és irány az ágy, másnap Vénusz néz vissza a tükörből.


Scrapbook

Az emlékkönyv boldogult iskoláskorunk félcikis élményeinek egyike. Az újratöltött változata a scrapbook, vagyis életünk emlékezetes szeleteinek beragasztgatása egy helyes kis könyvecskébe. Mozijegy, rózsaszirom, szerelmes vers, hajtincs, újságcikk, rajzok, fényképek - felirattal vagy anélkül. Munka közben meghatódni, elpirulni, felkacagni és énekelni ér, sőt szinte szükséges.
Szekrénymustra

Gardróbunkban "csak úgy" rendet rakni büdös, ezért csavarjunk rajta egyet. Vadásszunk: egészen meglepő darabokat találhatunk, amelyeket újra felfedezhetünk magunknak. Itt a lehetőség új kombinációk kipróbálására, vagy a ruhák feltuningolására: elő a flitterekkel, az ollóval vagy akár a textilfestékkel. A megunt, de nem viseletes darabokat pedig egy későbbi, barátnős ruhacserére tartogassuk.Házimozi

Tortilla, popcorn, csoki, habos kakaó és minimum öt epizód a régen látott kedvenc sorozatunkból, és garantáltan nyoma sem lesz a gondjainknak. Legalább is aznap estére.
Álommanó

Vegyünk egy forró, illatos-habos fürdőt, a kád szélén gyertyákkal, majd dőljünk be az ágyba. Engedjük szabadon a gondolatainkat, álmodozzunk, és ha este nyolckor véletlenül belealszunk a szőke herceges részbe, sose bánjuk: egy óriási alvás után másnap a világot is kifordíthatjuk a négy sarkából, és mindenki minket irigyel majd energiánkért.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés