free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az alkalmi ruhák növelik a pulzusszámot

Borsa         Címkék: alkalmiruha, divat, kutatás, pulzsszám, vásárlás 0 hozzászólás

Az alkalmi ruhák érzelmileg olyannyira hatnak ránk, hogy állítólag a pulzusunk 120-ra emelkedik vásárlás közben. No, persze.

A nők pulzusa alkalmi ruhák vásárlásakor, a férfiaké viszont akkor gyorsul fel leginkább, ha párjuknak női fehérneműt vásárolnak - derült ki egy kutatásból. A brit Debenhams áruházban összesen ezer, 20 és 40 év közötti nő és férfi pulzusát mérték folyamatosan shoppingolás közben. Egy egészséges nő szíve percenként átlagosan 74-et ver, ám a kísérletben résztvevők 39 százalékánál a pulzusszám 120-ra emelkedett, amikor a delikvensek alkalmi ruhát vásároltak. Közel ugyanilyen heves szívverést - 117-es pulzust - okoz a cipővásárlás. A harmadik "helyezett" pedig, átlag 113-ra emelkedő pulzusszámmal a táskavásárlás lett.

http://blogs.guardian.co.uk

Az elektronikai berendezések, illetve a sportfelszerelések viszont már jóval kevésbé izgatják a nőket, ezek ugyanis mindössze a vizsgált alanyok 11 százalékánál okoztak pulzusszám-emelkedést. "Úgy tűnik, a nők egy érzelmi hullámvasútra ülnek fel, amikor belépnek egy boltba. Nem csupán a vásárlás pillanatában, hanem az egész végig hevesebben ver a szívük" - mondta Ed Watson, a Debenhams szóvivője.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés