free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk magas derekú miniszoknyában

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kirakat, szoknya 86 hozzászólás

Idén divat lett a magas derekú szoknya, főleg a magas derekú miniszoknya viselése. Akinek jó lába van, viselje is, de nem mindegy hogyan. Az utcán láttuk.

Ahogy már korábban is említettük, idén az ősz az új tavasz, ennek megfelelően most nem a nyári és őszi kellékeket ötvözzünk mindennapi viseleteinkben, hanem a tavaszi göncöket aggatjuk magunkra. Nincs is ezzel semmi gond, amíg megfelelően tesszük - de ahogy az már lenni szokott, nem mindenkinek sikerül. Most magas derekú miniszoknyák és viselőik után kutattunk az utcán, a férfiak elégedettségére; máris beszámolunk, mit láttunk.A képen látható összeállítás üdítő színfolt a sok szürke és fekete ruhát viselő asszonyság között - még mindig erősen tartja magát a szürke és a fekete, így ennek megfelelően a nők zöme ebben virít az utcán.  Az egy dolog, hogy utcamodellünk igen formás lábakkal bír - teljesen indokolt a miniszoknya viselése -, de nem mehetünk el amellett, hogy ezt a nehezen viselhető ruhadarabot milyen könnyedén és tökéletesen egészítette ki az egyéb ruhadarabokkal. A magas derekú, a-szabású minikkel csínján kell bánni, több ponton is elbukhatunk, ha nem figyelünk a részletekre. Az első és legfontosabb a cipő kiválasztása: egy ilyen hosszúságú és szabású szoknya leginkább balerinacipővel viselhető, bátrabbak próbálkozhatnak a magas sarkúval, de ne csodálkozzanak majd az állandó figyelő tekinteteken. A topánka színe és formája tökéletesen harmonizál a púder színű szoknyával, pipa, mehetünk tovább. A nem megfelelő felsőrésszel is mellélőhetünk, de itt a kardigán - aminek hossza és fazonja ehhez a szoknyához lett kitalálva - mintájában visszaköszönő szoknyaszín harmonikussá teszi az egész szettet, amihez megítélésünk szerint tökéletes választás volt a laza, bohókás sál, enélkül ugyanis túlságosan kislányos lett volna ez a szerelés. Önazonos, fiatalos összeállítás látható a képen, amibe egyedül a fehér, sportos óra zavar be egy kicsit.
Fekete hajú leányunk formás lábai is indokolttá teszik a magasított derekú miniszoknya viselését, de itt már a szoknya szabásával is problémánk van, nem csak a hozzá felvett cipővel. Egy erősebb csontozatú lánynak nem árt, ha a képen látható darabnál bővebb szabású és/vagy vastagabb anyagú szoknyát visel - előnyösen formálja ugyanis az erőteljesebb részeket. Egy határozottabb szoknyához - ahogy egyébként a képen láthatóhoz is - egy egészen más jellegű cipőt ajánlanánk. Az igen oldalon már említettük és éltettük a balerinacipőt, ám ha valaki mindenképpen ragaszkodna a magas sarok viseléséhez, akkor egy nagy adag bátorság mellé mi inkább törpe sarkakat javasolnánk, hogy valamelyest tompítsa az erőteljesen "nő vagyok, és tudom magamról" üzenetet hordozó összeállítást. Meg kell azonban dicsérni a képen látható cipő színét, mert az tökéletesen passzol a feketéhez - mondjuk mi az, ami nem megy ehhez a színhez -, de egy másik fazon, kisebb sarkakkal sokkal "szerencsésebb" kisugárzást kölcsönözne viselőjének. Ettől függetlenül azt mondjuk: akinek jó lába van, viseljen szoknyát, ne takargassa, de mivel nincs két egyforma láb, mindenki tanulja meg a sajátját feldíszíteni úgy, hogy az összkép finom és nőies, ne pedig erőltetett legyen.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés