free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dizájntárgy cipőfetisisztáknak

Borsa         Címkék: cipő, dizájn, lakberendezés, tárgy.lista 3 hozzászólás

Carrie Bradshaw elszánt követői, figyeljetek! Ezúttal olyan tárgyakból állítottunk össze egy ötös listát, melyeket a magas sarkú cipők ihlettek.

A magas sarkú cipők és a dizájnerek találkozásaiból nem feltétlenül csak születnek, hanem akár egészen más funkcióval bíró tárgyak is. A következőkben ilyeneket mutatunk.


Cserép

Cipőmániás szobakertészek kedvence lehet Rachel Mahlke amerikai tervező magas sarkú virágcserepe. A dizájner az újrahasznosítás jegyében leselejtezett platformcipőkből, kézzel készíti a cserepet, mely leginkább kaktuszok tárolására alkalmas.Hangfal

A japán Fu-Bi cég dobta piacra ezt a dögös USB-hangszórót. A tűzpiros topánkák kiválóan passzolnak bármely laptophoz és nem elhanyagolható módon az íróasztalt is "öltöztetik".Bortartó

Igazi csajos asztali kiegészítő ez a magas sarkú bortartó, melyben a forma és a funkció igazán eredeti módon egyesül.  Az Evergreen Enterprises terméke kerámiából készül és minden egyes darabot kézzel festenek.


Asztal


A brit Splinter Works dizájnerei "használható szobrokat" alkotnak. Ezek közül való ez a magas sarkú asztal is. A kézi készítésű, mogyorófa asztal alját pirosra festik az ikonikus cipőtervező, Christian Louboutin előtt tisztelegve.


Trón

"Az unatkozó háziasszony trónja" - ez  címe a képen látható műnek, melyet Walter Raes belga tervező alkotott. Szerintünk valamivel találóbb lenne "Az unatkozó domina trónja" elnevezés…LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés