free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A pasik is bírják: magasított derekú szoknyák

Borsa         Címkék: kirakat, magasderekú, szoknya 13 hozzászólás

Imádjuk a magasított derekú szoknyát, mert derékhangsúlyos és igazán nőiessé teszi még a nem éppen darázsderékkal ellátott viselőjét is. A pasik is szeretik. Szettek.

Most nyáron egyértelmű trend a magas derékkal ellátott szoknya. Ez nem csak, hogy jól mutat, de a legkülönbözőbb alakkal rendelkezőknek is ideális választás, hiszen, akiknek nagyobb a combja, feneke, az ezzel a szabással jól palástolhatja, ráadásul még a nőiessé is teszi. Egy dologra kell figyelni a vastagabb lábbal rendelkező csajoknak, mégpedig arra, hogy lehetőleg magas sarkúval párosítsák ezeket a szoknyákat.

Általánosságban el kell mondani, hogy ha valaki magasított derekú szoknyát választ, a felső részt, akár blúz, akár póló, mindenképpen tűrje be a szoknyába, mert így mutatja, így adj ki a szoknya lényegét – nem mellesleg így lesz az összhatás csinos és derékhangsúlyos. A magasított derekú szoknya vagy A-szabású, vagy egyenes szabású, de mindig térd felett végződik. Mi most eltérő stílusú, ám magasított derekú szoknyákat mutatunk meg különböző szettekben.

Lazán

szoknya, felső – Orsay; szandál – Sinequanone; táska – Springfield; karkötő - Tally Weijl


A képen látható szoknya enyhén magasított derékkal ellátott alj, de szépen fokozatosan durvul ám, csak győzzétek… A-vonalú, magasított derekú szoknyához – ahogy a bevezetőben is mondtuk – betűrt felsőben gondolkodunk. Ha a szoknya a képen látható módon csíkos, egyszínű felső illik hozzá, mert a szoknya önmagában is elég karakteres, nem kell, hogy a többi hozzávaló is az legyen.Hétköznap, nagy melegben viselhető szettet készítettünk hozzá, de ha úgy alakul este sem fogjuk szégyellni magunkat ebben a cuccban. Ehhez a szoknyához leginkább a vékony lábú csajok vehetnek fel ilyen lapos műanyagszandált, a vastagabb lábúak hanyagolják, magas talpú szandálban gondolkodjanak.A kiegészítők feldobják az egész szettet: a táska, a szandál és a karkötő a szoknya sötétebb színével egyezik meg, azaz fekete. Nekünk nem hiányzik a szettből a nyaklánc - idén egyébként sem annyira divat -, de ha valaki él, hal ezért a kiegészítő ért, akkor valamilyen műanyag, a képen látható karkötőhöz hasonlító, semmiképpen sem fekete nyakláncban gondolkodjon.

Ünnepies, de nem annyira

táska, blúz, szoknya – Tatuum; karkötő - Orsay; szandál - Sinequanone


Az előző szoknyához képest magasabb derékkal rendelkezik ez a gyönyörű kék szoknya, amihez roppant egyszerű kiegészítőket választani, de ne szaladjunk előre. Kifejezetten tetszik nekünk, hogy a magasított derékrésznél öv imitációval találkoztunk úgy, hogy ha esetleg mégsem tetszik tulajdonosának ez a megoldás, még simán bele tud bújtatni egy valódi övet. Mivel ennek az A-vonalú szoknyának fodros az alja, fodros, ám fehér színű felsőt gondoltunk hozzá – így erősítettünk rá a romantikus hatásra úgy, hogy azért mégis városias legyen.A szoknya anyaga miatt mi egy elegánsabb, viszont egyértelműen az alj sötétkék színével megegyező magas talpú szandált gondoltunk a szetthez. Ugyanez a kék szín helyenként megjelenik a karkötőben is, a kistáska kékje viszont a derékrész kékjével egyezik meg. A fehér megjelenése ünnepivé teszi az egész szett hangulatát, ettől függetlenül hétköznapra is ajánljuk.  

Komolyabb

táska, szoknya – Orsay; felső – Springfield; szandál - Tally Weijl; nyaklánc, karkötő -Tatuum


Kicsit elszakadva az A-vonaltól, megérkeztük az egyenes szabású, magasított derekú szoknyákhoz. Ha igazán nőcisek akarunk lenni, a képen látható pasztellszínekkel játsszunk, ezekkel ugyanis nagyon visszafogott, mégis erőteljes hatást érünk el. Első ránézésre romantikus stílusa van ennek a szettnek, de mi már unjuk az állandón kategorizálást, úgyhogy ezt be is fejeztük, annál is inkább, mert ha az előző összeállításokkal hasonlítjuk össze, inkább komolyabbnak tűnik, mint romantikusnak.Ahogy a bevezetőben említettük, kizárólag magas sarkú vagy talpú cipőben gondolkodjunk, ha magasított derekú szoknyát viselünk – ebben a szettben is teljesül. A szandál színe harmonizál a kiegészítők színével, nem egyezik meg velük, de harmonizál, pont elég ez is. A felsőrész anyaga lazaságot visz az előző szettekhez képest kicsit komolyabb összeállításba. Tárgyalásra, melóba bátran viseljük.

A kedvencünk

blúz, szoknya, karkötő – Tatuum; öv, táska, cipő - Spriengfield


Egyszerű, de mégis tökéletes. Semmi flanc, semmi felesleges kiegészítő, mégis tudatos és harmonikus az egész. A barna szín megjelenése és visszaköszönése a különböző ruhadarabokon és kiegészítőkön keretessé és hangsúlyossá teszi ezt a szettet, e nélkül a szín nélkül színtelen lenne az összeállítás.Ebben a szettben, attól függetlenül, hogy egy kiváló anyagú és szabású szoknya adja az alapot, a kiegészítőkön van a hangsúly, az öv, a táska, a szandál és karkötő vonzza a tekintetet. Imádtuk.


Klasszikus, kis rafináltsággal

felső, szoknya – Sinequanone; nyaklánc, karkötő - Tatuum, szemüveg – a modell sajátja; cipő - Vagabond


Nem mindenki rajong a színes cuccokért – nincs is ezzel semmi baj. Magasított derekú szoknya fekete színben majd’ mindenhol kapható, úgyhogy kedvére válogathat a kedves olvasó, aki nem színesben éli az életét. A képen látható titkárnős stílus nem csak tárgyalásra, hétköznapra munkába kiváló, ballagásra, egyéb alkalmakra is megállja a helyét.Semmi bonyolult gondolatmenet nem előzte meg ennek a szettnek az összeállítását: felülre végy egy fehér, ám rafinált felsőt – a képen látható, hogy úgy tűnik, mintha a modellünkre nagy volna ez az ing, pedig nem, ilyen a szabása. Dobd fel a fehér felső részt egy hangsúlyos nyaklánccal vagy fülbevalóval – mi előbbivel tettük -, a fehér szín pedig köszönjön vissza a magas sarkú cipő színében. Ennyi. Lehet menni ünnepelni.


Köszönjük Dózsa Virág modellnek és Hornyák Diána sminkesnek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés