free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A pasik is bírják: magasított derekú szoknyák

Borsa         Címkék: kirakat, magasderekú, szoknya 13 hozzászólás

Imádjuk a magasított derekú szoknyát, mert derékhangsúlyos és igazán nőiessé teszi még a nem éppen darázsderékkal ellátott viselőjét is. A pasik is szeretik. Szettek.

Most nyáron egyértelmű trend a magas derékkal ellátott szoknya. Ez nem csak, hogy jól mutat, de a legkülönbözőbb alakkal rendelkezőknek is ideális választás, hiszen, akiknek nagyobb a combja, feneke, az ezzel a szabással jól palástolhatja, ráadásul még a nőiessé is teszi. Egy dologra kell figyelni a vastagabb lábbal rendelkező csajoknak, mégpedig arra, hogy lehetőleg magas sarkúval párosítsák ezeket a szoknyákat.

Általánosságban el kell mondani, hogy ha valaki magasított derekú szoknyát választ, a felső részt, akár blúz, akár póló, mindenképpen tűrje be a szoknyába, mert így mutatja, így adj ki a szoknya lényegét – nem mellesleg így lesz az összhatás csinos és derékhangsúlyos. A magasított derekú szoknya vagy A-szabású, vagy egyenes szabású, de mindig térd felett végződik. Mi most eltérő stílusú, ám magasított derekú szoknyákat mutatunk meg különböző szettekben.

Lazán

szoknya, felső – Orsay; szandál – Sinequanone; táska – Springfield; karkötő - Tally Weijl


A képen látható szoknya enyhén magasított derékkal ellátott alj, de szépen fokozatosan durvul ám, csak győzzétek… A-vonalú, magasított derekú szoknyához – ahogy a bevezetőben is mondtuk – betűrt felsőben gondolkodunk. Ha a szoknya a képen látható módon csíkos, egyszínű felső illik hozzá, mert a szoknya önmagában is elég karakteres, nem kell, hogy a többi hozzávaló is az legyen.Hétköznap, nagy melegben viselhető szettet készítettünk hozzá, de ha úgy alakul este sem fogjuk szégyellni magunkat ebben a cuccban. Ehhez a szoknyához leginkább a vékony lábú csajok vehetnek fel ilyen lapos műanyagszandált, a vastagabb lábúak hanyagolják, magas talpú szandálban gondolkodjanak.A kiegészítők feldobják az egész szettet: a táska, a szandál és a karkötő a szoknya sötétebb színével egyezik meg, azaz fekete. Nekünk nem hiányzik a szettből a nyaklánc - idén egyébként sem annyira divat -, de ha valaki él, hal ezért a kiegészítő ért, akkor valamilyen műanyag, a képen látható karkötőhöz hasonlító, semmiképpen sem fekete nyakláncban gondolkodjon.

Ünnepies, de nem annyira

táska, blúz, szoknya – Tatuum; karkötő - Orsay; szandál - Sinequanone


Az előző szoknyához képest magasabb derékkal rendelkezik ez a gyönyörű kék szoknya, amihez roppant egyszerű kiegészítőket választani, de ne szaladjunk előre. Kifejezetten tetszik nekünk, hogy a magasított derékrésznél öv imitációval találkoztunk úgy, hogy ha esetleg mégsem tetszik tulajdonosának ez a megoldás, még simán bele tud bújtatni egy valódi övet. Mivel ennek az A-vonalú szoknyának fodros az alja, fodros, ám fehér színű felsőt gondoltunk hozzá – így erősítettünk rá a romantikus hatásra úgy, hogy azért mégis városias legyen.A szoknya anyaga miatt mi egy elegánsabb, viszont egyértelműen az alj sötétkék színével megegyező magas talpú szandált gondoltunk a szetthez. Ugyanez a kék szín helyenként megjelenik a karkötőben is, a kistáska kékje viszont a derékrész kékjével egyezik meg. A fehér megjelenése ünnepivé teszi az egész szett hangulatát, ettől függetlenül hétköznapra is ajánljuk.  

Komolyabb

táska, szoknya – Orsay; felső – Springfield; szandál - Tally Weijl; nyaklánc, karkötő -Tatuum


Kicsit elszakadva az A-vonaltól, megérkeztük az egyenes szabású, magasított derekú szoknyákhoz. Ha igazán nőcisek akarunk lenni, a képen látható pasztellszínekkel játsszunk, ezekkel ugyanis nagyon visszafogott, mégis erőteljes hatást érünk el. Első ránézésre romantikus stílusa van ennek a szettnek, de mi már unjuk az állandón kategorizálást, úgyhogy ezt be is fejeztük, annál is inkább, mert ha az előző összeállításokkal hasonlítjuk össze, inkább komolyabbnak tűnik, mint romantikusnak.Ahogy a bevezetőben említettük, kizárólag magas sarkú vagy talpú cipőben gondolkodjunk, ha magasított derekú szoknyát viselünk – ebben a szettben is teljesül. A szandál színe harmonizál a kiegészítők színével, nem egyezik meg velük, de harmonizál, pont elég ez is. A felsőrész anyaga lazaságot visz az előző szettekhez képest kicsit komolyabb összeállításba. Tárgyalásra, melóba bátran viseljük.

A kedvencünk

blúz, szoknya, karkötő – Tatuum; öv, táska, cipő - Spriengfield


Egyszerű, de mégis tökéletes. Semmi flanc, semmi felesleges kiegészítő, mégis tudatos és harmonikus az egész. A barna szín megjelenése és visszaköszönése a különböző ruhadarabokon és kiegészítőkön keretessé és hangsúlyossá teszi ezt a szettet, e nélkül a szín nélkül színtelen lenne az összeállítás.Ebben a szettben, attól függetlenül, hogy egy kiváló anyagú és szabású szoknya adja az alapot, a kiegészítőkön van a hangsúly, az öv, a táska, a szandál és karkötő vonzza a tekintetet. Imádtuk.


Klasszikus, kis rafináltsággal

felső, szoknya – Sinequanone; nyaklánc, karkötő - Tatuum, szemüveg – a modell sajátja; cipő - Vagabond


Nem mindenki rajong a színes cuccokért – nincs is ezzel semmi baj. Magasított derekú szoknya fekete színben majd’ mindenhol kapható, úgyhogy kedvére válogathat a kedves olvasó, aki nem színesben éli az életét. A képen látható titkárnős stílus nem csak tárgyalásra, hétköznapra munkába kiváló, ballagásra, egyéb alkalmakra is megállja a helyét.Semmi bonyolult gondolatmenet nem előzte meg ennek a szettnek az összeállítását: felülre végy egy fehér, ám rafinált felsőt – a képen látható, hogy úgy tűnik, mintha a modellünkre nagy volna ez az ing, pedig nem, ilyen a szabása. Dobd fel a fehér felső részt egy hangsúlyos nyaklánccal vagy fülbevalóval – mi előbbivel tettük -, a fehér szín pedig köszönjön vissza a magas sarkú cipő színében. Ennyi. Lehet menni ünnepelni.


Köszönjük Dózsa Virág modellnek és Hornyák Diána sminkesnek.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés