free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 magyar online "ruhaüzlet"

Borsa         Címkék: divat, kirakat, lista, üzlet 2 hozzászólás

Itthon is folyamatosan ütik fel a fejüket a dizájner vagy vintage ruhákat kínáló webshopok, ezért segítségképpen kiválogattunk ötöt, amit érdemes megnézni.

Egyre népszerűbb dolognak számít az interneten keresztül ruhákat vásárolni, külföldön ez már egy teljesen elfogadott és széles körben elterjedt módnak számít. Ezzel szemben itthon az emberekben még él egyfajta kétkedés a neten rendelt termékekkel kapcsolatban: ha nem látom, fogom, szagolom meg, akkor nem bízom a minőségében vagy abban, hogy azt kapom, amit szeretnék. Viszont ha nehezen viseljük a shoppingolás nyűgjeit: a több órás keresgélést, a próbálgatást, azt hogy mindig éppen abból a darabból nincs a méretünkben, amit kinéztünk magunknak, akkor szeretni fogjuk a webshopokoat, ahol egyszerűen, néhány kattintással beállíthatjuk a kívánt paramétereket, azután már csak válogatnunk kell - ha pedig a megrendelt ruha mégsem tetszik vagy nem jó ránk, akkor könnyedén visszacserélhetjük. Következzen 5 magyar vásárlói portál.

Artrobe - http://www.artrobe.hu/

Az Artrobe összművészeti online stílusbolt gyakorlatilag egy virtuális Wamp-nak felel meg, rengeteg olyan tervező/iparművész képviselteti magát, aki a Wamp rendszeres kiállítója. Találhatunk itt ruhákat, kiegészítőket, ékszereket, sőt, berendezési tárgyakat, képeket, noteszeket és játékokat is. Minden az oldalon található darabról elmondható, hogy nagyon eredeti és különleges a dizájnja, és biztos, hogy nem fog velünk szembejönni az utcán. A vásárláshoz egyszerűen csak regisztrálnunk kell, azután kedvünkre böngészhetünk, jópofa nyakláncokat már 1300 forintért, igazán eredeti ruhákat pedig már 8000 forintért vásárolhatunk.

Lovebug Vintage - http://www.lovebugvintage.com/

A Lovebug Vintage oldalt Kertész Violetta indította 2010 áprilisában, hogy a magához hasonló "gyűjtögetők"-et és a régiségek imádóit kiszolgálja. A webshop elsősorban táskákban, cipőkben és ékszerekben erős, különleges kistáskákat már 2000 forintért, csizmát akár 6000-ért is találunk, emellett számtalan vintage napszemüveg, bross, nyaklánc és karkötő között válogathatunk, amik mind Violetta egyedi stílusát tükrözik. Ez nem egy szokásos second hand shop, hanem tényleg vintage, vagyis régi míves áruk lelőhelye, a szemfülesebbek akár Chanel vagy Dior darabokat is találhatnak hihetetlenül baráti áron. A Lovebug egyébként rendszeresen tart nyílt napokat, ahol élőben is szemrevételezhetjük a webshop kínálatát.

Karmazsin - http://www.karmazsin.com/

A Karmazsin a Lovebug-hoz hasonlóan vintage kincseket kínál azzal a különbséggel, hogy a Karmazsinnak állandó üzlete is van, ami a Ráday utca 19. szám alatt található. A vintage ruhák és kiegészítők mellett a bolt saját márkájú termékeket és magyar iparművészek termékeit is kínálja, sőt, antik háztartási gépeket is, így nagymamánk régi darálója mellett akár Zsolnay teáskészletet is találhatunk. A retro ruhák szerelmesei imádni fogják ezt az üzletet, van itt minden, ami vintage: oversized, geometrikus mintás, pöttyös, csipkés és virágmintás, szoknyákat már 3000-ért, blézereket 4000 forintért is kaphatunk.

Outlet House - http://www.markasruhazat.com/

Az Outlet House egy új, márkás ruhákat kínáló webáruház, ahol általában olyan fast fashion márkákkal találkozhatunk, mint a Mango, Zara, Orsay vagy Stradivarius, de elvétve olyan nagyobb nevek is felbukkannak, mint a Gucci, a Cavalli vagy Kenneth Cole. Az oldal dizájnja nagyon szimpatikus és könnyen átlátható, mi mindent gyorsan megtaláltunk, amire kíváncsiak voltunk. Nyárias felsőket már 1500 forintért, szoknyákat 2500-ért, nadrágokat pedig 3500-ért is kínálnak, azonban érdemes gyakran visszanézni és figyelni a leárazásokat, mert további kedvezményeket is kaphatunk.

Brandshop24 - http://www.brandshop24.com/

A Brandshop24 eredetileg kiskereskedelmi hálózatként indult, majd 2008-ban indították útjára a webshopot, ami azóta egyre növekszik. Hatalmas az árukészlet, rengeteg ruha és kiegészítő között lehet válogatni, azonban éppen ezért tényleg jól meg kell nézni, mit is vásárolunk. A legtöbb darab nem túl eredeti, viszont márkás mivolta miatt gyakran drágább, mint amennyiért egy hasonló ruhát megkapnánk akár turkálókban, akár a fast fashion üzletekben. Ettől függetlenül itt is akadhatunk kincsekre, de jóval több időt igényel a teljes kínálat átböngészése és kirostálása, mint a lista többi tagjánál.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés