free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Manolo Blahnik cipői házasságokat mentenek meg

Borsa         Címkék: cipő, divat, kirakat, manoloblahnik 2 hozzászólás

Bár Manolo Blahnikot állítása szerint nem érdekli a celebvilág, egy brit magazinnak azért elárulta, kik azok, akik megfelelőképpen tudták viselni a kreációit.

Manolo Blahnik úgy véli, hogy a férfiakból felerészben normális, felerészben pedig perverz reakciókat váltanak ki a magassarkút viselő nők. "A férfiak elsőként a nők lábát nézik meg,  azokon pedig semmi sem nyújt izgatóbb látványt, mint egy magas sarkú cipő"- mondta a legendás tervező, aki egyébként meg van győződve arról is, hogy az általa kreált cipők házasságokat mentenek meg.Bár a világsztárok is előszeretettel hordják a cipőit, Blahnikot saját bevallása szerint nem igazán érdekli a celebvilág. Egy brit magazinnak nyilatkozva elárulta viszont, hogy kik azok a hírességek, akik megfelelőképpen tudták-tudják viselni a kreációit: "Diana hercegnő különleges volt. Annyira kecsesen hordta a cipőimet és olyasfajta ragyogás élt benne, ami csak Julie Christie-ével  hasonlítható össze. Manapság talán még Kate Moss az, akiben van valami, mert ő legalább annyira vicces, amennyire szép."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés