free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Marc Anthony visszavág J-Lonak

Borsa         Címkék: ex, jenniferlopez, kishír, kultúrtripp, marcanthony 1 hozzászólás

Míg Jennifer Lopezt háttértáncosa kísérgeti hűségesen, addig Marc Anthony a közösségi oldalakat használja fel, hogy megmutassa, ő is továbblépett. Új barátnője egy venezuelai szupermodell.

Jennifer Lopeznek nem tartott sokáig, hogy utánpótlást találjon férjével, Marc Anthony-val való szakítása után, a 42 éves énekesnőt 24 éves háttértáncosával, Casper Smarttal látni minden szabad pillanatában, most pedig énekes exe is visszavágott. Szakításuk óta leginkább J-Lo volt a középpontban, Anthony ezért a Facebook oldalához és a Twitterhez fordult segítségért, hogy megtörje a csendet. A sztár olyan fotókat töltött fel az internetre, amiken új barátnőjével, Shannon De Lima venezuelai modellel ölelkeznek és csókolóznak, sőt a Twitteren szerelmes üzeneteket is hagyott a lánynak. A kapcsolat komolyságára utal, hogy az énekes örökbe fogadott fia is támogatásáról biztosította a párost, sőt, hármukat már családként emlegeti.Ezzel egy időben Jennifert Miamiban kapták lencsevégre, amint kézen fogva sétálgat új fiújával. Már csak az a kérdés, ki vigyáz ilyenkor a pár közös ikreire, Emme-re és Maximilian-ra?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés