free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Elkelt Marilyn Monroe fehér ruhája

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, marilynmonroe, ruha 1 hozzászólás

Marilyn Monroe ikonikus fehér ruhájáért 4,6 millió dollárt fizetett egy rajongó. Audrey Hepburn ruhájáért "mindössze" 3,7 milliót fizettek.

Ki ne ismerné a kultikus jelenetet, amikor a szellőzőaknából érkező légáramlat fellibbenti Marilyn Monroe szoknyáját, aki kecses, nőies mozdulattal és huncut mosollyal próbálja visszatartani azt. Az már nem is fontos, hogy mi történik a Hétévnyi vágyakozás című 1955-ben készült film többi részében, ezzel az egyetlen képsorral Monroe beírta magát a filmtörténelembe, mint a 20. század legnagyobb szexszimbóluma.A jelenetben viselt, William Travilla által tervezett fehér ruha Debbie Reynolds színésznő magánkollekciójának részét képezte, egészen vasárnapig, amikor is egy aukció keretében egy kisebb vagyont, 4,6 millió dollárt fizetett érte egy rajongó. Ugyancsak kalapács alá került Charlie Chaplin keménykalapja, Audrey Hepburn kosztümje a My Fair Lady-ből, a vörös cipellők, amiket Judy Garland viselt az Ózban, vagy Madonna ruhája az Evita című filmből. Hollywood és a közvélemény azonban kissé fájó szívvel vette hírét annak, hogy legkedvesebb filmes emlékeik szaúd-arábiai és japán milliárdosok kezébe kerültek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés