free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk maszkulin stílusú szövetkabátban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, maszkulin, tél 38 hozzászólás

A maszkulin szövetkabát önmagában véve kétségkívül stílusos holmi, de azért ezt sem kombinálhatjuk csak úgy, akármivel. Az utcán láttuk.

A férfias stílusú szövetkabát határozottá és egyben vagánnyá teheti egy nő megjelenését. Ehhez azonban nem csupán a jó szabású kabát, de a hozzáillő, kellőképpen igényes körítés is elengedhetetlenül szükséges. Következik egy pozitív és egy negatív példa.A képen látható - feltételezésünk szerint munkahelyi - szett erőssége, hogy nem csupán  kabát, hanem az összes többi darab is basic és/vagy maszkulin stílusú. A fehér ingre vett zöld pulóver (vagy mellény), az egyenes szárú farmernadrág, az egyszerű táska és cipő a szövetkabáttal és az áthurkolt sállal rendezett, ugyanakkor kényelmesnek tűnő összegészt ad ki. A koncepcióban egy szemernyi erőltetettség vagy mesterkéltség nincs, alanyunk szemmel láthatólag arra törekedett, hogy tisztességesen és összeszedetten nézzen ki, ez pedig maximálisan teljesült is.
Ebből az öltözékből ítélve ennek filigrán hölgynek nem túl sok érzéke van a megfelelő méretek megválasztásához. A kabát kapásból legalább egy számmal nagyobb a kelleténél, a csizmaszár is zavaróan bő, ráadásul ez a térd fölé érő lábbeli nem épp előnyös alanyunk testmagasságához. A bézsszínű maxitáska színében sem illik igazán az összeállításba - bár nem is lóg ki bántóan -, a nagyobb gondot azonban a meglehetősen hányaveti viselési mód okozza. A kötött sapkához viszonyítva pedig túlságosan pucérnak hat a nyak. A kabátot kisebbre, a csizmát szűkebbre és rövidebbre cserélnénk, a nyakba sálat kötnénk, a táskát fél vállra akasztanánk.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés