free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Így viseld az idén divatos matróz cuccokat

Borsa, stylist: Matliák Eszter         Címkék: divat, kirakat, matrózdivat, tipp 33 hozzászólás

Matróz jellegű összeállításokat mutatunk, amelyekben a sötétkék, a fehér, a tört fehér és az arany színek kerültek a középpontba. Matróz divat, 2010.

Magyarországon a matróz divat igazán ebben az évben robbant be. Ezzel az irányvonallal kapcsolatban az érdekesség az, hogy a matróz divat alap ruhatárt képez a drágább külföldi nyaralóhelyeken és egyértelmű nyári viseletként van jelen. Nálunk tulajdonképpen új trendként üdvözöljük idén és egyelőre nem lehet tudni, hogy több nyáron keresztül is jelen lesz-e – mi bízunk benne, hogy igen. Mi most több helyzethez, alkalomhoz néztünk matróz-jellegű összeállításokat, olyanokat, ami ezt az érzésvilágot tükrözi: előtérben a sötétkék, a fehér, a tört fehér és az arany színek.

Városi matrózos

(felső – Orsay; szoknya - Matliákeszter; táska - Furla; sál – a stylist sajátja; cipő -Paco Gil, karkötő - Tatuum; fülbevaló - Sandy bizsu)

Ez az az összeállítás, amit meleg nyári napokon viselhetnek azok, akiknek bejön ez a stílus. Az arany sodronnyal körbeszegélyezett A vonalú derékszoknya elég feltűnő, de jól kombinálható ezzel a csíkos felsővel, nem lesz sok a kettő együtt.A magas derék és a szoknya fazonja, megengedi, hogy a vastagabb combú lányok is viseljenek ilyen jellegű szoknyát, csinosak lesznek benne, de kizárólag akkor, ha magas sarkúval viselik.  Nagyon más nem is kell ehhez a szetthez, talán még egy sál, amit a képen látható módon kössünk meg. Kevés arany kiegészítő jöhet még, de ne vigyük túlzásba, mert vásárinak tűnhet az összeállításunk.


Elegáns matrózos

(dobozkabátka, sötétkék ruha – Matliákeszter; szandál – Wodoo; kézitáska, fülbevaló - Sandy bizsu; karkötő - Tatuum )

Nyári partira, állófogadásra kiváló lesz ez az összeállítás. A sötétkék koktélruha beépített melltartóval rendelkezik, ezért nem kell hozzá külön felvenni - a háta egyébként is kivágott, nem is mutatna esztétikusan. Ehhez a ruhához mi arany kiegészítőket képzeltünk el és kizárólag magas sarkú szandált.
Arany színű táska, arany színű karkötő és arany színű magas sarkú szandál. Mivel a ruha követi a test vonalát, mindenképp jó alakú lányok viseljék. A enyhén kimerevített válltöméses, doboz fazonú kabátka sötétkék gombjai és a szegélye ugyanaz a sötétkék, amilyen a ruha színe. Így lehetünk egyszerűen és tudatosan elegánsak.

Jókislányos matrózos

(ing – Matliákeszter; szoknya – Tatuum; szandál - Office Shoes; fülbevaló - Sandy bizsu; karkötő - Furla)

Aki szeret "jókislányos" szerelésekben virítani, az imádni fogja ezt az összeállítást. A rövid ujjú, különleges szegélyezésű ing gallérmegoldása konzervatív hatást kölcsönöz viselőjének. Mivel a felső elég hangsúlyos – annak ellenére, hogy világos színű -, ehhez kell igazítani a többi ruhadarabot és kiegészítőt is.Nem véletlen tehát, hogy a szoknya kékje ugyanaz a kék, ami az ing szegélyén látható, és a cipő is passzol ehhez. A piros övvel lazítottunk egy kicsit az összeállításon, hogy ne legyen annyira ünnepélyes.

Luxusmatrózos

(sort, blúz – Matliákeszter; szandál - Soul Shoes; nyaklánc – Springfield; fülbevaló - Sandy bizsu; táska - Furla)

A kis nadrág és a muszlin anyagú blúz a képen látható magas sarkúval elegáns megjelenést eredményez. Ugyanez a két ruhadarab egy lapos balerinacipővel már nem ugyanezt mutatn. A magas derekú, aranysodronyos nadrágnak rövidebb a szára, mint az átlag sortoknak, ezért ezt a darabot sajnos csak vékony lábú csajoknak ajánljuk.Aki ilyen sortban gondolkodik, zárt felsőt viseljen hozzá, egy ilyen merészen felvágott nadrághoz már túl sok, túl közönséges lenne egy a viselőjéből sokat mutató felsőrész. Az aranysodrony miatt kizárólag egy nem túl feltűnő hosszú nyaklánc és egy kis fülbevaló engedélyezett a táska mellé.

Decensen matrózos

(ruha – Matliákeszter; szandál – Wodoo; táska – a stylist sajátja, karkötők –Furla; fülbevaló - Sandy bizsu)

Ezt a ruhát kizárólag magas sarkú cipővel viseljük, különben nagyon nem mutat. Ebben a ruhában is található egy beépített melltartó, így nem kell ezzel külön bajlódni. Semmi különleges nincs ebben az összeállításban, figyeltünk a kékekre, hogy visszaköszönjön és kész is.Ennél a szettnél is a ruha a főszereplő és ahhoz illeszkedik minden egyéb: karkötő, cipő, kistáska.

Köszönjük Hornyák Diána sminkesnek és Dubnicz Alexandra modellnek!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés