free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Matthew Fox

Borsa         Címkék: címlap, matthewfox, nappasija 0 hozzászólás

A People Magazin 1996-ban beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé, és azóta sem veszített sármosságából. A nap pasija: Matthew Fox.

Matthew Fox, amerikai színész karrierje modellként indult el: édesanyja barátnőjének ügynökségénél dolgozott, több reklámfilmben is szerepelt. Ezután fordult a színészet felé, New Yorkba ment, hogy színészetet tanuljon.A fiatal színész első televíziós szerepét az NBC Wings című sorozatában kapta 1992-ben, és még ugyanebben az évben szerepelt a CBS sorozatában, a Freshman Dorm-ban. Kisebb sorozatbeli- és filmes szerepek után az áttörést a Party of five - Ötösfogat című sorozat jelentette Matthew számára. A sorozat 5 testvérről szól, akik egy autóbalesetben elveszítik szüleiket, Fox játssza a legidősebb testvért.

Az Ötösfogat sikeresnek bizonyult, Fox pedig számos magazin címlapján és poszteren szerepelt. A People Magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé 1996-ban, de Fox más lehetőség után nézett: részt vett az ABC újonnan induló sorozatának, a Lost szereplőválogatásán, ahol eredetileg Sawyer szerepét szerette volna megkapni, végül azonban Dr. Jack Shephard szerepét osztották rá. Családjával - feleségével és két gyermekével - a forgatás helyszínére költöztek, Oahu szigetére.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés