free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: maxiruha

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, márkák, maxiruha 12 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal maxiruhát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A maxiruha kifejezetten látványos, ugyanakkor kényelmes és egyszerű nyári viselet, melytől azonban mégis sokan idegenkednek, mondván, ezek a ruhák kizárólag a nagyon vékony és magas nőknek állnak jól. Ez azonban ebben a formában tévhit! Igaz ugyan, hogy lapos lábbelivel - például saruval - inkább csak a 170 centi fölötti csajoknak előnyös, viszont magas sarkú szandállal vagy peep toe cipővel a náluk alacsonyabbak is nyugodtan bevállalhatják. Akár lapos, akár magas cipővel vesszük azonban fel, mindig figyeljünk oda arra, hogy a ruha alja takarja a bokát, az összhatás ugyanis csak ebben az esetben arányos és mutatós! A nőiesen telt formákkal rendelkezőknek szintén nem kell lemondaniuk a maxiruha-viselésről: ők olyan modellt válasszanak, amely a vállakat és a melleket hangsúlyozza, onnan lefelé pedig lágyan bővül. A nagyon vékony anyagú, nagy mintás, valamint a testre simuló darabokat viszont inkább kerüljék!

A 2in1 ruhatrend - ha nem is hangsúlyosan, de azért érzékelhetően - a maxiruhákon is megmutatja magát, erre példa ez a szürke-piros-fehér csíkos modell. A szóban forgó ruha abból a szempontból is különleges, hogy míg a maxiruha-felhozatalban egyértelműen a kismama fazon uralkodik, addig ez a darab deréktól bővül. A pánt nélküli, szűk, gumírozott felső rész kihangsúlyozza a test formáit, így a kisebb vagy közepes mellmérettel és karcsú derékkal rendelkező csajoknak lesz igazán előnyös. Egy - a szoknyarész árnyalataival összekacsintó - piros vagy fehér, hosszú nyaklánccal a felsőtestünkön is megtörhetjük a szürke szín egyeduralmát.Következő választottunk szintén gumírozott, de csak a mell vonalában. A modell hordható pánt nélkül vagy a hozzá gyárilag tartozó pántokkal egyaránt. Ez a ruha szabásának és gyűrt anyagának köszönhetően jótékonyan elrejti a vastagabb derekat, pocit vagy épp szélesebb csípőt, ráadásul egyszínű, kevésbé tökéletes alakkal is nyugodtan viselhető.
Márkák, árak:
2in1: Mango, 17 995
Kék: Zara, 9995 forint

Az idén oly divatos virágminták talán az összes létező ruhadarab közül a maxiruhákon  mutatnak a legjobban. A nagy méretű virágminták viszont csak keveseknek állnak jól, ezért aki virágmintás maxiruhát szeretne, válasszon inkább vibrálóan élénk, apró mintás modellt! Mivel egy ilyen ruha önmagában is kellőképpen feltűnő, ezért az öltözékünk további darabjai - különösképpen az ékszereink - legyenek visszafogottabbak!Szintén nagyon menők idén az orientális mintájú maxiruhák, melyek ebből következően nem csak az indiai boltok, hanem a trendi fast fashion márkák kínálatában is bőséggel megtalálhatók. Ilyen például ez a mintájában a szárikat idéző, ám merész, melleket hangsúlyozó szabásával nagyon is "nyugati" darab. A modell nagy előnye még, hogy színátmenetes, ez ugyanis szintén eltereli a figyelmet a ruha alatt rejtőzködő tökéletlenségekről. Szintén az orientális vonalat képviseli ez a több rétegű, lágy esésű anyagból készült, a mandalamintás darab, amely akár alkalmi ruhaként is megállja a helyét. Az ilyen modellekhez válasszunk szintén keleties stílusú ékszereket, például aprólékoson kidolgozott, esetleg színes féldrágakövekkel - ízlésesen! - díszített ezüstöket!
Márkák, árak:
Apró virágos: Zara, 9995 forint
Színátmenetes: Bershka, 9995 forint
Mandalamintás: Promod, 14 990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés