free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk maxiruhában

Borsa         Címkék: , divat, ilyenekvagyunk, kirakat, maxiruha 36 hozzászólás

Szép, szellős, lengedező, titokzatos, szexi. Ezek a jelzők illenek leginkább a maxiruhákra. Vigyázni kell azonban, hogy ki és miként ölti magára. Mutatunk két példát.

A maxiruha szép, főleg, amikor egy magas kirakati bábun látjuk. Szinte tökéletes, alig várjuk, hogy belebújjunk. Persze legtöbbünk testi adottságai nem alkalmasak arra, hogy nagyon jól nézzünk ki egy ilyen földet súroló, lábaink körül fodrozódó ruhában. Akik mégis megengedhetik maguknak, mert magasak, vékonyak, nos ők is mellé tudnak nyúlni, erre mutatunk most két példát.Ez a gyönyörű méregzöld ruha, a rafinált, feszes, de húzott anyaggal lágyított mellrésszel, az alatta található, a ruha anyagával megegyező széles övvel, és a lengedező aljrésszel egyszerűen tökéletes. Ráadásul alanyunk csodálatos vállakkal, dekoltázzsal rendelkezik, amelyeket remekül kiemel a ruha felsőrészének a szabása. Titokzatos hatást kelt a lány megjelenése, hiszen a napszemüvege mögé bújik, a mellrészével kihívó, viszont a ruha alja megint csak eltakarja. Nem tudunk belekötni. A nagy táska, a színben hozzáillő – bár ez a képen nem látszik – vastagabb talpú, elegánsabb flipflop tökéletes megjelenést biztosít. Gratulálunk.
Élesen ellentétes példája következik, az előző igennel jelzett alanyunk öltözékének. A hölgy bár magas, és jól áll neki ez a ruha, a kiegészítőkkel úgy elrontotta a hatást, hogy nem tehettük máshova, mint a nem oldalra. A fekete rövid ujjú boleró, a fekete táska, hozzá a fehér, zárt elejű papucs az egész öltözéket szétzilálja. Képzeljük el ezt az öltözéket, egy fehér rövid kardigánnal, esetleg a ruha mintájában található magenta színű árnyalatú boleróval, fehér táskával…! Szép lehetne, de sajnos így elég gyászosra sikeredett a megjelenése. Nem kötelező a cipőnek, a táskával harmonizálnia színben, de jól tud kinézni.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés