free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: maxiszoknya

Borsa         Címkék: cucckereső, kirakat, maxiszoknya 1 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal maxiszoknyát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

Míg a maxiruhák idén is meggyőző választékban kaphatók, a maxiszoknyák érezhetően visszaszorultak az előző évekhez képest. Ami sajnálatos, hiszen a maxiszoknya kellőképpen szellős, ugyanakkor mutatós, nőies viselet minden korosztály számára és megoldást jelenthet többek között azoknak, akik nyáron sem szívesen teszik közszemlére a lábaikat, ugyanakkor nem akarnak hosszúnadrágban főni a kánikulában.

Az aktuális felhozatal túlnyomó részét az etnós stílusú, gyűrt-fodros maxiszoknyák teszik ki. Ezek hátránya, hogy optikailag erősítik és kissé összenyomják az alkatot, ezért eleve széles csípővel és méretesebb hátsóval rendelkezőknek nem előnyösek, alacsony csajoknak pedig csak magassarkúval ajánlott a viselésük. Ha ilyen szoknyát veszünk fel, megtehetjük, hogy ráerősítünk az etnós vonalra, de azt is, hogy stílusosan megtörjük azt.Ha az előbbi megoldás a szimpatikusabb, válasszunk hozzá ízlésesen (!) fodros vagy csipkés, esetleg virágmintás felsőt, fa- vagy gyöngyékszereket, sarut vagy gladiártorcipőt és nagyobb méretű táskát! Ha viszont pont ellensúlyozni szeretnénk az etnós hatást, húzzunk a szoknyához egy sima, basic trikót vagy csőtopot, valamint színes és feltűnő, formáját tekintve mégis minimalistább ékszereket, peep toe cipőt és közepes vagy kisebb méretű táskát!

Márkák, árak:
Fehér: Zara, 9995 forint
Fuksziaszínű: Orsay, 5995 forint
Kék: Stradivarius, 6495 forint

Sajnos csak nagyon elvétve és jellemzően csak fekete színben kaphatók egyszerű, finoman bővülő szabású, pamut maxiszoknyák, pedig egy ilyen darab rengeteg különféle stílusú szett alapja lehet a hétköznapi rohangálóstól akár az alkalmiig. Viselhetjük például basic atlétával, csőtoppal, mintás trikóval, de akár egy finoman csillogó vagy fényes anyagú felsővel is. Amire viszont oda kell figyelnünk, hogy olyan felsőrészt válasszunk, mely vagy teljes egészében testre simuló, vagy a vállak és a mell vonalában lazább, ejtett szabású, a derék, illetve csípőrésznél viszont már szűk. A bő vagy lefelé bővülő szabású felsők ugyanis nem mutatnak jól maxiszoknyával.Az előzőhöz képest a másik véglet ez a feltűnő, virágmintás maxiszoknya, mely az idei trendeknek abszolút megfelel, szintén etnós vonalat képvisel, némi orientális hangulattal. Egyértelműen "főszereplő" darab, melyhez a szettünk többi elemét igazítanunk kell: egyszerű szabású, a minta valamely színével megegyező, egyszínű felsőrésszel és szintén a szoknya színvilágához és stílusához passzoló kiegészítőkkel kombináljuk!

Márkák, árak:
Fekete: H&M, 4990 forint
Virágos: Benetton, 6855 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés