free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kiállítással tisztelegnek Alexander McQueen előtt

Borsa         Címkék: alexandermcqueen, divattörténet, kiállítás, newyork 0 hozzászólás

Alexander McQueen pályafutását bemutató tárlatra készül a Metropolitan Múzeum. Aki jövő nyáron esetleg New Yorkban jár, ne hagyja ki!

A  New York-i Metropolitan Múzeumban kiállítást rendeznek a februárban elhunyt Alexander McQueen emlékére. A tárlat a tervező teljes munkásságát áttekinti majd, friss diplomás korától kezdve az idén márciusban, poszthumusz bemutatott utolsó kollekciójáig. A kiállításon olyan különleges kreációk is láthatók lesznek, melyeket a tervező a legközelibb barátainak készített."McQueen halála után össze akartunk hozni egy kiállítást, hogy ezzel is ünnepeljük mindazt, amit  hozzátett a divat történelméhez és amit örökül hagyott ránk. Egyéni kifejezésmóddal rendelkezett és figyelemreméltó szakember volt. Az egyik legprovokatívabb hang az elmúlt harminc év divatjában. A bemutatói kiemelkedők voltak, egyszerre szóltak a művészetről és a divatról" - méltatta Andrew Bolton, a kiállítás szervezője a divattervezőt a WWD magazinnak adott nyilatkozatában.  A tárlat ünnepélyes megnyitójára 2011 május 2-án kerül sor, a nagyközönség pedig május 4. és július 31. között tekintheti majd meg.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés