free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 médium csizma

Borsa         Címkék: csizma, divat, lista, médiumcsizma, tél 4 hozzászólás

A médium csizmák a tél kedvenc fazonjai lettek, múlt héten már írtunk erről, most pedig a nagyobb választási lehetőségért még több modellt mutatunk be. Ötös lista.

A médium csizmákról már szóltunk nagy általánosságban, elmondtuk, mire kell figyelni viselésük során. Tovább folytatjuk a témát, és azokhoz szólunk, akik már unják a téli hosszú szárú csizmákat, és szívesen lecserélnék azokat valami másokra. Nos, nekik ajánljuk ezeket a változatos stílusú és fazonú lábbeliket. Öt médium csizma, szárhosszok szerinti fokozatokban.


A legrövidebb szárú velúr - Replay, Borgo

Ez a világosszürke médium csizma látható, hogy már-már a bokacsizmák közé tartozik, de még éppen belefért az összeállításba. Itt is látható, hogy a magas sarok alapkövetelmény, ami az alacsony, de arányos testalkatú lányoknak jó hír. Ez a modell még a kicsit rövidebb lábúaknak is jól állhat, pontosan azért, mert nagyon közelít a bokacsizmákhoz, a vastag vádli azonban itt is kerülendő, hiszen hamar kitöltheti a szűk szárat a lábunk.Klasszikusan elegáns - Ambergray, Borgo

Aki szereti a klasszikus szépséget, ugyanakkor szeret új formákat kipróbálni, azoknak ajánljuk ezt a fekete bőr médium csizmát. Semmi extra nincs rajta, egyedül a szárhosszúsága jelent újat, közepesen vékony sarkában menni is lehet, nem az a tipikus tűsarok. Érdekessége az orron található aszimmetrikus varrás, ami kicsit feldobja a csizma stílusát. Mivel nagyon szűk szára van, ezért alapkövetelmény a vékony láb, vékony, csőnadrággal, hiszen máshogy nem is menne ránk.


A kétfunkciós - Ambergray, Borgo

Aki nem bízik ezeknek az új stílusú csizmáknak a hosszú életűségében, az biztosra is mehet, és választhat egy feltűrhető, illetve letűrhető szárú csizmát is. Ha feltűrjük a szárát, úgy egy médium csizmát kapunk, melynek érdekessége lesz az oldalt található keresztezett hajtás és a függőleges varrások. Kicsivel vastagabb vádlijú lányok is megpróbálkozhatnak vele, itt nem kell tartani a passzos szártól. Vékony sarka és lapos talpa miatt kizárólag városi viseletre ajánljuk, csakis haladóknak!


A tipikus - Hugo Boss, Salamander

Az összeállítás egyik legszebb darabja ez a sötétbarna bőr lábbeli, amely a médium csizmák iskolapéldája, ugyanis megtalálható rajta minden alapvető tulajdonság, a magas sarok és a vádli középig érő szárhossz. A külső oldalán található fém karika nem csak díszítés, tapasztaltuk, hogy a csizma felvételénél nagyon is hasznos. Érdekessége a kicsit kifelé álló sarok, melynek hátulja szintén bőr és ráadásul varrott is. Szintén arányos testalkatú lányoknak ajánljuk, akik vékony vádlival rendelkeznek, hogy beleférjen a szárba a nadrágos lábunk.


A leghosszabb szárú médium csizma - Buffalo

A hosszú szárú csizmák közeli rokonának is lehetne nevezni ezt a ráncolt szárú barna csizmát, mely a leghosszabb szárú az összeállításunkban. Semmilyen cipzár vagy gumis betét nem segít a felvételében, de a kicsit elálló szár miatt ez nem is okoz gondot. Ha az előbbi csizmát haladóknak ajánlottuk, akkor ezt a darabot hatalmas méretű sarkai miatt csakis profiknak. Nincs rajta semmi felesleges díszítés, a ráncolt szár, és az oldalán található ferde varrás pont elegendő. Hogy kinek ajánljuk? Mint említettük, elsősorban olyan lányoknak, akiknek nem újdonság a magas cipő, nagyon alacsony lányokon szépen mutat, ha arányos a testalkatuk.
Nézegess szép médium csizmákat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés